GoPro Hero 4 Black - trzeszczy
• Strona 1 z 1
GoPro Hero 4 Black - trzeszczy
Cześć. Tak jak w temacie. Jak nagrywam kamerą to jest dźwięk jakby kamera miała luz w obudowie i się o nią obijała, nieważne czy jeżdżę na torze czy nagrywam normalne video z monopoda np. na jakiejś imprezie. Miał ktoś może taki problem ? Kamera nie jest uszkodzona, kupiłem ją zupełnie nową w media expert. Z góry dzięki za pomoc
NAPISZCIE JAK NIEWECE O CO MI CHODZI, PODRZUCĘ JAKIEŚ KRÓTKIE VIDEO Z TYM """TRZESZCZENIEM"""
POZDRO

NAPISZCIE JAK NIEWECE O CO MI CHODZI, PODRZUCĘ JAKIEŚ KRÓTKIE VIDEO Z TYM """TRZESZCZENIEM"""
POZDRO
- Konik12
- Świeżak
Gdzie mocujesz? Na kasku czy owiewce? na pewno mocowanie dobrze siÄ™ trzyma i nie lata?
Jak nagrywasz z ręki i potrzepiesz trochę obudową to tez trzeszczy, czy tylko np. przy wibracjach od silnika który się wkręca na obroty?
Jeśli sytuacja ma miejsce tylko na moto, to może spróbuj inaczej umiejscowić kamerkę, w miejscu mniej wrażliwym na wibracje? Jeśli sytuacja powtarza się w każdych warunkach to zareklamuj kamerkę.
Jak nagrywasz z ręki i potrzepiesz trochę obudową to tez trzeszczy, czy tylko np. przy wibracjach od silnika który się wkręca na obroty?
Jeśli sytuacja ma miejsce tylko na moto, to może spróbuj inaczej umiejscowić kamerkę, w miejscu mniej wrażliwym na wibracje? Jeśli sytuacja powtarza się w każdych warunkach to zareklamuj kamerkę.
-
SlowMotion - Świeżak
W każdych, jak jeżdżę na moto to kamerę mam na kasku przed daszkiem. Przed wczoraj wziąłem kamerę na imprezę i zacząłem nagrywac z monopoda i tak samo. Mocowanie zawsze sprawdzam i mocno dokręcam. Może ma taki dobry mikrofon ? Hehe. Nie no, bez żartów. Jak oglądałem filmiki na YT kręcone HERO 4 to w niektórych tez były takie "trzaski"
- Konik12
- Świeżak
-
SlowMotion - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości