Co po Bandicie 650 ?
• Strona 1 z 1
Co po Bandicie 650 ?
Witam.
Jeżdżę drugi sezon na B 650 S K6. Dobry sprzęt, niezawodny ale chciałbym coś mocniejszego. Odczuwalnie mocniejszego ale w tym samym stylu co mój bandzior jeżeli chodzi o wygląd, gabaryty (ew może być lżejszy), a przede wszystkim żeby pozycja za sterami nie była sportowa tylko bardziej wyprostowana (próbowałem VFR, SV 650 S, R6 pozycja kompletnie nie dla mnie).
Mam 178 cm, ważę 82 kg, na moto trzeci sezon. Mój budżet to max 14k, wszystkie akcesoria mam. Głownie bliska turystyka tak ok. 200 km czasem więcej, a miasto to może 15%.
Przeglądam net i wygląda na to, że tylko Fz1 S i B12,5 S podchodzą.
Czy na prawdę nie ma jakiejś innej alternatywy? (oba mi się podobają ale chciałbym mieć wybór).
Z góry dziękuje za ewentualne propozycje.
Jeżdżę drugi sezon na B 650 S K6. Dobry sprzęt, niezawodny ale chciałbym coś mocniejszego. Odczuwalnie mocniejszego ale w tym samym stylu co mój bandzior jeżeli chodzi o wygląd, gabaryty (ew może być lżejszy), a przede wszystkim żeby pozycja za sterami nie była sportowa tylko bardziej wyprostowana (próbowałem VFR, SV 650 S, R6 pozycja kompletnie nie dla mnie).
Mam 178 cm, ważę 82 kg, na moto trzeci sezon. Mój budżet to max 14k, wszystkie akcesoria mam. Głownie bliska turystyka tak ok. 200 km czasem więcej, a miasto to może 15%.
Przeglądam net i wygląda na to, że tylko Fz1 S i B12,5 S podchodzą.
Czy na prawdę nie ma jakiejś innej alternatywy? (oba mi się podobają ale chciałbym mieć wybór).
Z góry dziękuje za ewentualne propozycje.
daw108
- dawidos108
- Świeżak
Albo mniejszy brat gsx1400;)
No dobra, nie jest maly.
Moze cos z ducati, monster jest mniejszy lzejsY i mocniejsY ale duzo drozszy.
No dobra, nie jest maly.
Moze cos z ducati, monster jest mniejszy lzejsY i mocniejsY ale duzo drozszy.
-
Croowab - Bywalec
- dawidos108
- Świeżak
Ja latam w trasy golasem z mała owiewką i prędkości przelotowe 200+ nie są starszne.
Co do ducati to s4r w tej cenie można znaleźć.
A jak chcesz coś w owiewkach to leff juz podpowiedział
Co do ducati to s4r w tej cenie można znaleźć.
A jak chcesz coś w owiewkach to leff juz podpowiedział
-
Croowab - Bywalec
może BMW F800S?
Wyróżniki:
Pas zamiast łańcucha i dobry ABS.
Wyróżniki:
Pas zamiast łańcucha i dobry ABS.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
No właśnie pozycja na vfr dla mnie mega niewygodna po przejechaniu 10 km bolal mnie kark od utrzymywania głowy.
daw108
- dawidos108
- Świeżak
grzec napisał(a):F800s to malutki motorek a owiewki są za małe.
W tej kasie spoko jest vfr800 vtec
Co do owiewek się nie wypowiem, bo sam jeżdżę nakedem i nie mam żadnego problemu z trasami po kilkaset kilometrów. Ale MAŁY??? Przy moich 185cm i 90kg+ nie mam absolutnie żadnych problemów z ergonomią.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A