Jaką szkołę jazdy w Warszawie polecacie?
• Strona 1 z 1
Jaką szkołę jazdy w Warszawie polecacie?
Witam.
Jak w temacie. W najbliższym czasie wybieram się na kurs prawa jazdy kat. A i poszukuje jakiegoś dobrego Ośrodka Szkolenia Kierowców.
Dobrego - tzn. takiego w którym instruktorzy znają się na motocyklach i rzetelnie wykonuja swoją pracę- a nie sa to siwi panowie w spodniach w kancik, którzy jeżdżą za kursantem samochodem i za przeproszeniem mają w dupie czy ktoś się czegoś nauczy, poza trasą egzaminu na pamięć.
Słyszałem że sa w warszawie szkoły w których instruktorami sa prawdziwi pasjonaci motocykli którzy naprawde chcą czegoś nauczyć.
Jesli macie jakąś wiedzę na ten temat - bardzo prosze o jakieś info - równierz jeśli chcecie odradzić jakąs szkołę.
pozdrawiam.
Jeśli poruszony przeze mnie temat był już wałkowany - to przepraszam i poproszę o jakiegos linka. Uzyłem opcji szukaj, nic nie udało msię znaleźć, powertowałem tez po róznych działach na forum i niestety też nic nie udało mi się znaleźć.
Jak w temacie. W najbliższym czasie wybieram się na kurs prawa jazdy kat. A i poszukuje jakiegoś dobrego Ośrodka Szkolenia Kierowców.
Dobrego - tzn. takiego w którym instruktorzy znają się na motocyklach i rzetelnie wykonuja swoją pracę- a nie sa to siwi panowie w spodniach w kancik, którzy jeżdżą za kursantem samochodem i za przeproszeniem mają w dupie czy ktoś się czegoś nauczy, poza trasą egzaminu na pamięć.
Słyszałem że sa w warszawie szkoły w których instruktorami sa prawdziwi pasjonaci motocykli którzy naprawde chcą czegoś nauczyć.
Jesli macie jakąś wiedzę na ten temat - bardzo prosze o jakieś info - równierz jeśli chcecie odradzić jakąs szkołę.
pozdrawiam.
Jeśli poruszony przeze mnie temat był już wałkowany - to przepraszam i poproszę o jakiegos linka. Uzyłem opcji szukaj, nic nie udało msię znaleźć, powertowałem tez po róznych działach na forum i niestety też nic nie udało mi się znaleźć.
Ostatnio edytowano 19/9/2007, 16:09 przez tomski, łącznie edytowano 1 raz
- tomski
- Świeżak
Powiem ci ze zielony listek jest dobry,jest tam jeden instruktor i zna sie na rzeczy. Ja tam moze raz przejechalem trase egzaminu bo pare dni wczesniej zmienila sie jego trasa i zdalem bez problemu,poprostu od 10 roku zycia mam cos z moto.
Pamietaj nie idz czasem do takiej szkoly jak ZRYW !!
Pamietaj nie idz czasem do takiej szkoly jak ZRYW !!
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
A ja moge polecic http://www.linia.waw.pl/index.htm
Nigdy wcześniej nie jezdziłem na motorze, tam sie nauczyłem i zdałem za pierwszym razem.
A w porównaniu do inncyh szkól maja dobrą cene
Nigdy wcześniej nie jezdziłem na motorze, tam sie nauczyłem i zdałem za pierwszym razem.
A w porównaniu do inncyh szkól maja dobrą cene
-
barti - Świeżak
• Strona 1 z 1