Suzuki GSXR 1000 K5 K6
GSX K6
Dzisiaj rozmawiałem z kolega pracujacym z serwisie SUZUKI.
Mieli kilka dni temu klienta któremu pękła rama w K6, niestety zdjęć nie mogę zrobić. Puki co jeszcze "całkowicie" nie pękł, jest rysa, która rozszerza się podczas hamowania- tak kolo- właściciel ją zauważył- już nie jeździ.
Nie ma jeszcze decyzji właściciela salonu, ale raczej tak jak całe Suzuki uzna to jako uszkodzenie mechaniczne.
Spróbuję załatwić jakieś zdjęcia i zapodać temat właścicielowi ferelnego motoru
HAŃBA
Mieli kilka dni temu klienta któremu pękła rama w K6, niestety zdjęć nie mogę zrobić. Puki co jeszcze "całkowicie" nie pękł, jest rysa, która rozszerza się podczas hamowania- tak kolo- właściciel ją zauważył- już nie jeździ.
Nie ma jeszcze decyzji właściciela salonu, ale raczej tak jak całe Suzuki uzna to jako uszkodzenie mechaniczne.
Spróbuję załatwić jakieś zdjęcia i zapodać temat właścicielowi ferelnego motoru
HAŃBA
VFR - daje rade
-
WENICJUSZ - Świeżak
ja nigdy nie widziałem peknietej ramy w k6 rozmawiałem z ludźmi z suzuki to zaprzeczali, chodź niekoniecznie mogą mówić prawde co mnie zadziwilo, to to że na allegro było z 5-7 suzuki gsr z połamaną pramą bo nie ma tu mowy o pęknieciu i to w tym samym miejscu wszystkie- a były to rózne motocykle nie ejden na 7 aukcjach
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec