Hyosung GV125C vs Honda Shadow 125
• Strona 1 z 1
Hyosung GV125C vs Honda Shadow 125
Witam Szanownych Forumowiczów!
Od dłuższego czasu przeglądam portal scigacz.pl i stwierdzilem, ze pora zaznajomic się z tematem motocyklu nie tylko od strony teoretycznej
Zakochalem siÄ™ w cruiserach i chacialbym nabyc swoj pierwszy motocykl o pojemnosci 125cc.
Stanąłem przed wyborem wymienionym w temacie.
Czy lepiej kupić używaną Hondę Shadow (przy czym zastrzegam, że jestem laikiem jeśli chodzi o nogocjacje przy zakupie i rozpoznaniu stanu technicznego pojazdu), czy może dopłacić trochę więcej i kupić koreańską kopię?
Budżet jest sprawą drugorzędną, chciałbym po prostu wiedzieć, że płacę za jakość i spokój.
Dziękuję bardzo za jakiekolwiek odpowiedzi, które mogłby nakierować mnie przy zakupie.
Pozdrawiam!
Od dłuższego czasu przeglądam portal scigacz.pl i stwierdzilem, ze pora zaznajomic się z tematem motocyklu nie tylko od strony teoretycznej

Zakochalem siÄ™ w cruiserach i chacialbym nabyc swoj pierwszy motocykl o pojemnosci 125cc.
Stanąłem przed wyborem wymienionym w temacie.
Czy lepiej kupić używaną Hondę Shadow (przy czym zastrzegam, że jestem laikiem jeśli chodzi o nogocjacje przy zakupie i rozpoznaniu stanu technicznego pojazdu), czy może dopłacić trochę więcej i kupić koreańską kopię?
Budżet jest sprawą drugorzędną, chciałbym po prostu wiedzieć, że płacę za jakość i spokój.
Dziękuję bardzo za jakiekolwiek odpowiedzi, które mogłby nakierować mnie przy zakupie.
Pozdrawiam!
- Kulie
- Świeżak
Bierz Hondę, jakość nieosiągalna dla Hyosungów
poza tym łatwiej z częściami. Silnik niby ten sam co w Varadero, ale mialem okazję jeździć jednym i drugim i Shadowka nie rozbujała się tak jak Varadero. Ej, a nie chcesz kupić Suzuki Maraudera bez umartwienia się o jego stan? 

- CBS
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości