Najmocniejsze enduro.
• Strona 1 z 1
Najmocniejsze enduro.
Witam
Poszukuję jeszcze mocniejszego Endura niż 525 exc .Proszę o podanie modelów crosów, endurakow które posiadają największe moce i można je zarejestrować. Oczywiście nie mówię tu o masie przekraczającej 150kg. Słyszałem o 525 exc, jeździłem i powiem że dupy nie urywa aż tak jak myślałem że bedzie Jeździłem na kxf 450, i szedł na koło z każdego biegu jego vmax był około 140, a 525 trudno ma iść z 4 na koło... Proszę o podanie jeszcze mocniejszych alternatyw
Poszukuję jeszcze mocniejszego Endura niż 525 exc .Proszę o podanie modelów crosów, endurakow które posiadają największe moce i można je zarejestrować. Oczywiście nie mówię tu o masie przekraczającej 150kg. Słyszałem o 525 exc, jeździłem i powiem że dupy nie urywa aż tak jak myślałem że bedzie Jeździłem na kxf 450, i szedł na koło z każdego biegu jego vmax był około 140, a 525 trudno ma iść z 4 na koło... Proszę o podanie jeszcze mocniejszych alternatyw
- beniu1212
- Świeżak
Honda XR 650 R
Pozytym zadajesz bledne pytanie, bo nie bierzesz pod uwage wagi motocykla
Najmocniejsze Jest BMW HP2
Pozytym zadajesz bledne pytanie, bo nie bierzesz pod uwage wagi motocykla
Najmocniejsze Jest BMW HP2
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości