Aprilia rs 125 :>
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 125 :>
Witam wszystkich forumowiczów
Jest sprawa a mianowicie mam 15 lat ( robię właśnie A1 bo za 2 miechy mam 16 urodziny ) i chce kupić moto do 4 tyś o poj. 125 ( 4 tyś to max... Najlepiej z 3500 na moto bo jeszcze struj i kask
).
I właśnie znalazłem fajne moto a mianowicie Apke rs 125 z 2002 r lecz nwm czy się opłaca oceńcie sami i pomóżcie gość pisał że sprowadzona z niemiec i ma 21000 przebieg i jedyny mankament to za długa linka od sprzęgła xd
Chce ją kupić bo mi się podoba a szukałem nsr do 4 tyś i nic same popsute
Pomóżcie apka mi się podoba bardzo ale no nie chce włożyć w połowie sezonu kolejnych tysięcy na remont
Pomocy !!
To link do aukcji -- Jest w moim woj więc kolejny + mam do gościa tylko 27 km
http://olx.pl/oferta/aprilia-rs-125-CID ... 5abbc6658e
Jest sprawa a mianowicie mam 15 lat ( robię właśnie A1 bo za 2 miechy mam 16 urodziny ) i chce kupić moto do 4 tyś o poj. 125 ( 4 tyś to max... Najlepiej z 3500 na moto bo jeszcze struj i kask

I właśnie znalazłem fajne moto a mianowicie Apke rs 125 z 2002 r lecz nwm czy się opłaca oceńcie sami i pomóżcie gość pisał że sprowadzona z niemiec i ma 21000 przebieg i jedyny mankament to za długa linka od sprzęgła xd

Pomóżcie apka mi się podoba bardzo ale no nie chce włożyć w połowie sezonu kolejnych tysięcy na remont

Pomocy !!
To link do aukcji -- Jest w moim woj więc kolejny + mam do gościa tylko 27 km

http://olx.pl/oferta/aprilia-rs-125-CID ... 5abbc6658e
- Subiak
- Świeżak
na struj i kasg to ziomek mósisz wyżócić z pieńć tysi myslem : - )))))))))
a apka wyglada jak kazdy moto mlodego gniewnego, malowana w szopie z naklejkami mocy. jak masz 27km to jedz to oberjzec czy sie nie leje, czy proste. w takim hajsie to igły nie oczekuj
a apka wyglada jak kazdy moto mlodego gniewnego, malowana w szopie z naklejkami mocy. jak masz 27km to jedz to oberjzec czy sie nie leje, czy proste. w takim hajsie to igły nie oczekuj
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
HAHA Ja wiem że nie ma igły za taką cena ale na początek więcej raczej nie włożę ( raczej:P )
chodzi mi czy za taka cenę jest sens jechać i oglądać bo chce pojeździć na moto z 2 sezony bez większego wkładu powyżej 1 tyś zł
Bo jak ma się zatrzeć silnik albo coś to z miejsca nie kupie ...
Jeśli aprilka awaryjna bo tak czytałem to polecie jakiegoś sporta 125 ccm powyżej 2000 roku do 4 tyś zł
Pozdrawiam
chodzi mi czy za taka cenę jest sens jechać i oglądać bo chce pojeździć na moto z 2 sezony bez większego wkładu powyżej 1 tyś zł

Jeśli aprilka awaryjna bo tak czytałem to polecie jakiegoś sporta 125 ccm powyżej 2000 roku do 4 tyś zł

Pozdrawiam
- Subiak
- Świeżak
Kolego, 27 km, to nie jest jakaś kosmiczna odległość, a z fotek nikt Ci nie wyczyta, czy na pewno warto, czy jednak może nie warto.
Pojedź, obejrzyj, przemyśl i weź ze sobą kogoś, kto ma o tym pojęcie, żeby fachowo na to spojrzał.
W tej kwocie w zasadzie cokolwiek markowego, w dobrym stanie.
Może coś z oferty Hondy ?
Pojedź, obejrzyj, przemyśl i weź ze sobą kogoś, kto ma o tym pojęcie, żeby fachowo na to spojrzał.
W tej kwocie w zasadzie cokolwiek markowego, w dobrym stanie.
Może coś z oferty Hondy ?
-
A7 x - Świeżak
Pamiętaj tylko, że moto musi być zablokowane do 11kW, byś mógł legalnie jeździć nim na A1. I nie, "WBICIE" 11kW w dowód, podczas gdy moto jest odblokowane nie jest legalne.
A tak w ogóle to silnik 2T jest drogi w utrzymaniu. 4T (jak np. Honda CBR125) będzie rzadziej potrzebował serwisu i spali ze 2 razy mniej paliwa.
A tak w ogóle to silnik 2T jest drogi w utrzymaniu. 4T (jak np. Honda CBR125) będzie rzadziej potrzebował serwisu i spali ze 2 razy mniej paliwa.
-
DedeRR - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości