Części z aliexpress
• Strona 1 z 1
Części z aliexpress
Połamały mi się ostatnio plastikowe handbary w kacie. Mam zamiar kupić nowe, mianowicie firmy cycra z alurdzeniem. W PL kosztują one ok. 300-400 zł ale na aliexpress znalazłem je za 35 $. Jak myślicie zamówić tam czy lepiej dozbierać i zakupić w PL ? Zamawialiście kiedyś coś z aliexpress ? Znalazłem tam sporo ciekawych ofert np. kierownica fat bar protaper za 45 $
Ale jak wiadomo we wszystkim tkwi jakiÅ› haczyk.

Ale jak wiadomo we wszystkim tkwi jakiÅ› haczyk.
- cormac111
- Świeżak
na pewno nie znalazłes ich tylko jakas marną podróbe. a cycry porządne kosztują blizej 500 zł, za 300 nie kupisz chyba ze jakies uzywki.
80% częsci nie opłaca sie kupować bo to marnej jakosci zamienniki, kierownice pewnie dałbym rade w rękach wygiąć, stroje tez szit, handbary plastelinowe.... jedynie co sie moze opłacać to rzeczy typu klamki niełamki, jakies dekielki, pokrywki kolorowe srubki. w sumie nic co ma zwiazek z bezpieczenstwem stamtąd bym nie kupił.
80% częsci nie opłaca sie kupować bo to marnej jakosci zamienniki, kierownice pewnie dałbym rade w rękach wygiąć, stroje tez szit, handbary plastelinowe.... jedynie co sie moze opłacać to rzeczy typu klamki niełamki, jakies dekielki, pokrywki kolorowe srubki. w sumie nic co ma zwiazek z bezpieczenstwem stamtąd bym nie kupił.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
A w takim razie co mówicie o takich zwykłych no-nameach z allegro z alu rdzeniem za 100 zł ? Nie mam teraz funduszy na acerbisy rally a potrzebuje pilnie czegoś z alurdzeniem bo zwykłe plastiki już załatwiłem 2 razy w tym sezonie a dopiero maj
Ewentualnie dajcie coś w miarę dobrego do 150 zł. Z góry dzięki za odpowiedzi 

- cormac111
- Świeżak
to tez plastelina. nie znam dobrych do 150 zł. najtansze sensowne chyba to bedą zety. albo oryginalne z ktma gregera z alurdzeniem
jak chcesz to mam za 70 zł oddam 2 handbary - jeden oryginał ktma, drugi to ten włąsnie chinski oba wyglądaja identycznie.
jak chcesz to mam za 70 zł oddam 2 handbary - jeden oryginał ktma, drugi to ten włąsnie chinski oba wyglądaja identycznie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości