Honda CBR 600 F4i / F4i Sport [Rozsądny budżet]
• Strona 1 z 1
Honda CBR 600 F4i / F4i Sport [Rozsądny budżet]
Szanowni Forumowicze,
Bez zbędnego wodolejstwa przejdę od razu do pytania, które kieruję głównie do osób, które ze sprzętem z tematu mają/miały do czynienia:
Jaki budżet określilibyście jako rozsądny i wystarczający, żeby kupić naprawdę zdrową sztukę i w jaki rocznik należałoby celować? Na zakup wstępnie przeznaczyć chcę 10 000 - 11 000 zł (dodatkowego sianka na przegląd, filtry, olej, itd. nie liczę - chodzi o samo moto). Da się? Dodam, że żadne inne moto nie wchodzi w grę.
Z góry dziękuję za odpowiedzi,
Pozdrawiam
Krzysiek
Bez zbędnego wodolejstwa przejdę od razu do pytania, które kieruję głównie do osób, które ze sprzętem z tematu mają/miały do czynienia:
Jaki budżet określilibyście jako rozsądny i wystarczający, żeby kupić naprawdę zdrową sztukę i w jaki rocznik należałoby celować? Na zakup wstępnie przeznaczyć chcę 10 000 - 11 000 zł (dodatkowego sianka na przegląd, filtry, olej, itd. nie liczę - chodzi o samo moto). Da się? Dodam, że żadne inne moto nie wchodzi w grę.
Z góry dziękuję za odpowiedzi,
Pozdrawiam
Krzysiek
- Kszyh
- Świeżak
Nie ma tam większych różnic w rocznikach. Po 2003r miały "oliwkowe" dekle i lagi. Za 10 już coś kupisz w miarę ładnego. Zwracaj też uwagę na serwisy co było robione i czy rozrząd już nie brzęczy bo to przytrafia się odzywać w f4i.
Ja miałem 2005r. Kupiłem za 13, przelatałem rok i sprzedałem dalej za 13. Moto miało przy sprzedaży 27tyś km i wyglądało jak nowe.
Ja miałem 2005r. Kupiłem za 13, przelatałem rok i sprzedałem dalej za 13. Moto miało przy sprzedaży 27tyś km i wyglądało jak nowe.
- grzec
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości