[Aktualności] Ducati Corse wprowadza... zasady...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ducati Corse wprowadza... zasady...
Dyskusja na temat: Ducati Corse wprowadza... zasady wyprzedzania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati Corse wprowadza... zasady wyprzedzania
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati Corse wprowadza... zasady wyprzedzania
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
przecież ani Ducati, ani innemu zespołowi nie chodzi o oglądalność. O oglądalność chodzi DORNie. Zespołom chodzi o to żeby mogli sie pochwalić na koniec roku - patrzcie - zdobyliśmy mistrzostwo - mamy najlepsze motocykle, KUPUJCIE JE. Przecież nie po to wywalają miliony Euro żebym ja podskakiwał na fotelu oglądając polsat w niedzielę, tylko zebym gdzieś tam w reklamie usłyszał że to najlepszy sprzęt i żebym ruszył tyłek prosto do salonu i tam zostawił gotówkę.. No źle myślę?<br><hr>anusek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Źle.<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):przecież ani Ducati, ani innemu zespołowi nie chodzi o oglądalność. O oglądalność chodzi DORNie. Zespołom chodzi o to żeby mogli sie pochwalić na koniec roku - patrzcie - zdobyliśmy mistrzostwo - mamy najlepsze motocykle, KUPUJCIE JE. Przecież nie po to wywalają miliony Euro żebym ja podskakiwał na fotelu oglądając polsat w niedzielę, tylko zebym gdzieś tam w reklamie usłyszał że to najlepszy sprzęt i żebym ruszył tyłek prosto do salonu i tam zostawił gotówkę.. No źle myślę?<br><hr>anusek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli walka w teamie powoduje tak duże straty to nie dziwie się że chcą to unormować, w końcu to jest team fabryczny ich własność i tyle. Nie wiem skąd to zdziwienie jak byście byli właścicielami też byście dbali o swój interes. <br><hr>Robert
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości