Kinroad xt50q
• Strona 1 z 1
Kinroad xt50q
Posiadam motorek taki jak w temacie i mam z nim problem, a konkretnie na luzie ładnie się wkręca na max obroty, ale podczas jazdy gdy dobije do prędkości 65km/h coś nie gra na manetce jeszcze zapas, ale gdy go chce wykorzystać muli go. Może ktoś ma jakiś pomysł czego to może być wina?
- Kiero01
- Świeżak
Nie mam pojęcia na ilu tysiącach, bo nie mam obrotomierza. Wątpię czy to wina modułu dawałem od kolegi odblokowany tak samo robi z quada tak samo robi, a poza tym czytałem na wielu forach że wersje 2009 wzwyż mają odblokowane moduły
- Kiero01
- Świeżak
Jeśli masz odblokowany moduł to nic więcej nie zrobisz. Możesz się bawić w zmianę zębatek, wtedy dojdziesz do końca obrotomierza, ale wątpię żebyś jechał wtedy szybciej. Po prostu takie są osiągi tego silnika.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
No dobrze załóżmy ze takie są jego osiągi ale z górki powinien się bujnąć a on dobija do 65km/h i go muli. Patrzyłem na youtube to tam na takich motorkach mają v-max na prostej 70-80km/h a z górki to nawet 90km/h. Moje pytanie jak?
- Kiero01
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości