Yamaha YZF 125 Problem
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF 125 Problem
Czesc mam problem z moja yamaha.
Wiec gdy pojezdze jakies 15-30min zaczyna ja dysic gasnie akumlator rozladowany i juz nie zapali bo swieca zalana.
Yamaha YZF 125 rok 2008
Tuning silnika na 180cc Malossi
Prosze pomuszcie!
Wiec gdy pojezdze jakies 15-30min zaczyna ja dysic gasnie akumlator rozladowany i juz nie zapali bo swieca zalana.
Yamaha YZF 125 rok 2008
Tuning silnika na 180cc Malossi
Prosze pomuszcie!
- OsaMaster
- Świeżak
odczytales kody bledu? check ma lypniecia ktorkie i dlugie, dlugie to pierwsza cyfra krotkie to druga albo odwrotnie (na zgaszonym motocyklu, stacyjka na ON)
no to ja ci powiem jak mialem (bo troche podobnie)
zaswiecal mi sie check, jechalem jeszcze z 15km i mialem coraz mniej manetki (na otwartej zaczynala przerywac)
wrocilem do domu, odkrecilem carny plastik z lewej strony, ten kolo uda, jest tam regulator napiecia, podpinany na kostke, u mnie ta kostka byla zasniedziala i nie laczyla, troche szczorki, wd-40 i dziala
no to ja ci powiem jak mialem (bo troche podobnie)
zaswiecal mi sie check, jechalem jeszcze z 15km i mialem coraz mniej manetki (na otwartej zaczynala przerywac)
wrocilem do domu, odkrecilem carny plastik z lewej strony, ten kolo uda, jest tam regulator napiecia, podpinany na kostke, u mnie ta kostka byla zasniedziala i nie laczyla, troche szczorki, wd-40 i dziala

- kravter
- Świeżak
No wlasnie mi go tak dusi
wlasnie wrucilem bylem jezdzic zeby sprawdzc pojezdzilem jakies 15-20 min i znow to samo traci moc dusi go kontrolka silnika nie mruga tylko swieci i tak jak by nie dawalo wystarczajacej iskry ale dzieki sprubuje twoja rade mam nadziej ze podziala bo juz mnie to denerwuje ze sobie nie moge spokijnie pojezdzic 

- OsaMaster
- Świeżak
Ok regulator napiecia jest czysty i to nie to
a i zapomnialem dodac ze on my tak przerywa jak jest nagrzany czyli jak pojezdze jakies 20-30min zgasze go zaczyna mi swiecic kontrolka silnika nie mruga tylko swieci i zaczyna go przerywac musze miec ponad 7tys obrotow zeby nie zgasl jak zgasnie to akumlator pada i juz nie zapali 

- OsaMaster
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości