Zobacz wątek - Testowanie kasków
NAS Analytics TAG

Testowanie kasków

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Testowanie kasków

Postprzez mRR » 9/4/2016, 21:14

Pierwszy post, więc ... LWG dla wszystkich

Czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie lub okolicach mogę przetestować kaski Nolan, HJC?
Wielokrotnie widziałem takie info na blogach/forach - ale nie znalazłem żadnej informacji o konkretnych sklepach.

Chętnie bym przetestował HJC R-PHA 11 przed ewentualnym kupnem, ale mogą być inne kaski w tej klasie.

KtoÅ› podpowie?
mRR
Świeżak

Postprzez Rura » 10/4/2016, 06:34

Prawa w dół... Latasz na torze? Raczej nie, bo nie zadawałbyś takich pytań.
11 to sportowy kask, na drogę jest taki se. W Berlinie możesz sobie "potestować" w tunelu.
Daytona, MW, GT... byle latało ;-).
Rura
Świeżak

Postprzez SlowMotion » 10/4/2016, 08:36

Ja bym tak nie panikował, myślę że rpha11 dobrze sprawdzi się również na drodze, ja po przesiadce z sharka s900c na rpha10+ byłem zachwycony. Nie znam sklepów w warszawie, ale od ręki może być problem przetestować ten kask. Najprędzej pewnie na jakichś targach/dniach otwartych. Nikt nie ściągnie kasku z półki żeby dać do testów, bo potem już nie sprzedałby go jako pełnowartościowy produkt, więc w grę wchodzą raczej tylko jakieś zorganizowane akcje. Jakiś czas temu byłem jak intermotors ogranizowało na dniach otwartych testy shoei i agv, ale hjc nie mają w ofercie.
SlowMotion
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê