Testowanie kasków
• Strona 1 z 1
Testowanie kasków
Pierwszy post, więc ... LWG dla wszystkich
Czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie lub okolicach mogę przetestować kaski Nolan, HJC?
Wielokrotnie widziałem takie info na blogach/forach - ale nie znalazłem żadnej informacji o konkretnych sklepach.
Chętnie bym przetestował HJC R-PHA 11 przed ewentualnym kupnem, ale mogą być inne kaski w tej klasie.
KtoÅ› podpowie?
Czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie lub okolicach mogę przetestować kaski Nolan, HJC?
Wielokrotnie widziałem takie info na blogach/forach - ale nie znalazłem żadnej informacji o konkretnych sklepach.
Chętnie bym przetestował HJC R-PHA 11 przed ewentualnym kupnem, ale mogą być inne kaski w tej klasie.
KtoÅ› podpowie?
- mRR
- Świeżak
Ja bym tak nie panikował, myślę że rpha11 dobrze sprawdzi się również na drodze, ja po przesiadce z sharka s900c na rpha10+ byłem zachwycony. Nie znam sklepów w warszawie, ale od ręki może być problem przetestować ten kask. Najprędzej pewnie na jakichś targach/dniach otwartych. Nikt nie ściągnie kasku z półki żeby dać do testów, bo potem już nie sprzedałby go jako pełnowartościowy produkt, więc w grę wchodzą raczej tylko jakieś zorganizowane akcje. Jakiś czas temu byłem jak intermotors ogranizowało na dniach otwartych testy shoei i agv, ale hjc nie mają w ofercie.
-
SlowMotion - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości