Zobacz wątek - NOWY :) Poszukuje dwa kombinezony (komplet, rękawice, buty)
NAS Analytics TAG

NOWY :) Poszukuje dwa kombinezony (komplet, rękawice, buty)

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

NOWY :) Poszukuje dwa kombinezony (komplet, rękawice, buty)

Postprzez beresaad » 1/4/2016, 17:43

Witam, nazywam się Paweł i jestem nowy na tym forum. Tak na poważnie dopiero co zaczynam przygodę z Motorami. We wrześniu ubiegłego roku kupiłem z750 2006 no i tak na prawdę nim jeszcze nie jeździłem :) Pewnie zaraz mnie cofniecie, że nie tu piszę, że post na innym forum. Z góry za to przepraszam, uczę się . :)
no a teraz do tematu, poszukuje 2 kombinezonów dla siebie i przyjaciela. Oba w rozmiarze chyba S. 1,70 wzrostu waga 67 kg. Budowa normalna. Kumpel tak samo . Nie chcemy kupywać nowych bo to jednak jest trochę kasy :) buty interesują nas 41 i 42 rękawice też S. I teraz pytanie do was, nie macie chłopaki czasem nic z takich rzeczy na sprzedaż ? Pozdrawiam
beresaad
Świeżak

Postprzez MisieqMP » 4/4/2016, 09:50

Witamy na forum, nie nazywasz się Paweł tylko masz tak na imię (domniemam) :D. Dlaczego nie chcesz nowych? Używany kombi to trochę jak z majtkami... Nie będę kończył, chcesz tekstyl czy sróra ? I ostatnie pytanie, ile chcecie na to wszystko wydać ??
No place, no race - Mick Doohan
MisieqMP
Świeżak

Postprzez adam_tomasz » 4/4/2016, 14:15

hm.. ciekawe ... Z750 z 2006 r. kosztuje ok 10-12 tyś (chyba że była jakaś "promocja") a na ciuchy zabrakło, a to peszek.
Podobnie jak MisieqMP używek nie polecam. Lepiej kupić nowe ale z niższych modeli.
Rozumiem, że kask/kaski macie ? No właśnie 1 czy 2 kaski ?
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
adam_tomasz
Moderator

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê