NOWY :) Poszukuje dwa kombinezony (komplet, rękawice, buty)
• Strona 1 z 1
NOWY :) Poszukuje dwa kombinezony (komplet, rękawice, buty)
Witam, nazywam się Paweł i jestem nowy na tym forum. Tak na poważnie dopiero co zaczynam przygodę z Motorami. We wrześniu ubiegłego roku kupiłem z750 2006 no i tak na prawdę nim jeszcze nie jeździłem
Pewnie zaraz mnie cofniecie, że nie tu piszę, że post na innym forum. Z góry za to przepraszam, uczę się .
no a teraz do tematu, poszukuje 2 kombinezonów dla siebie i przyjaciela. Oba w rozmiarze chyba S. 1,70 wzrostu waga 67 kg. Budowa normalna. Kumpel tak samo . Nie chcemy kupywać nowych bo to jednak jest trochę kasy
buty interesują nas 41 i 42 rękawice też S. I teraz pytanie do was, nie macie chłopaki czasem nic z takich rzeczy na sprzedaż ? Pozdrawiam

no a teraz do tematu, poszukuje 2 kombinezonów dla siebie i przyjaciela. Oba w rozmiarze chyba S. 1,70 wzrostu waga 67 kg. Budowa normalna. Kumpel tak samo . Nie chcemy kupywać nowych bo to jednak jest trochę kasy

- beresaad
- Świeżak
Witamy na forum, nie nazywasz się Paweł tylko masz tak na imię (domniemam)
. Dlaczego nie chcesz nowych? Używany kombi to trochę jak z majtkami... Nie będę kończył, chcesz tekstyl czy sróra ? I ostatnie pytanie, ile chcecie na to wszystko wydać ??

No place, no race - Mick Doohan
-
MisieqMP - Świeżak
hm.. ciekawe ... Z750 z 2006 r. kosztuje ok 10-12 tyś (chyba że była jakaś "promocja") a na ciuchy zabrakło, a to peszek.
Podobnie jak MisieqMP używek nie polecam. Lepiej kupić nowe ale z niższych modeli.
Rozumiem, że kask/kaski macie ? No właśnie 1 czy 2 kaski ?
Podobnie jak MisieqMP używek nie polecam. Lepiej kupić nowe ale z niższych modeli.
Rozumiem, że kask/kaski macie ? No właśnie 1 czy 2 kaski ?
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości