Grubsze manetki cb100r
• Strona 1 z 1
Grubsze manetki cb100r
Witam
Szukam i nie mogę znaleźć :/
Raczej nie chce podgrzewanych ale chciał bym by były nieco grubsze niżoryginalne
Jak by to powiedzieć bardziej miesiste
Da się coś takiego znaleźć ?
Szukam i nie mogę znaleźć :/
Raczej nie chce podgrzewanych ale chciał bym by były nieco grubsze niżoryginalne
Jak by to powiedzieć bardziej miesiste

-
jakub1989 - Świeżak
CB1000R
zanim zaczniesz zobacz czy nie wystarczy Ci nakładka na obecne manetki, Oxford Clean Grip
w inter motors powinni mieć
poszukaj OXFORD GRIPS robiÄ… i podgrzewane i normalne.
albo prosto z chinów ebay albo aliexpress
zanim zaczniesz zobacz czy nie wystarczy Ci nakładka na obecne manetki, Oxford Clean Grip
w inter motors powinni mieć
poszukaj OXFORD GRIPS robiÄ… i podgrzewane i normalne.
albo prosto z chinów ebay albo aliexpress
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
grubsze manetki robione są do motocykli adventure i cruiserów. CB1000R ma typowo sportowe, identyczne jak mój hornet, możesz powiedzieć czemu chcesz grubsze? co Ci nie odpowiada w tych które są? zadaniem manetek w tym modelu jest pewny chwyt, duża ilość wypustek które "przykleją się" do rękawicy. szczerze nie widzę sensu wymieniać ich na bardziej mięsiste bo stracą swoją funkcję. jedyne co mi przychodzi do głowy to tylko to że masz zamiar tym jeździć jak cruiserem. Może pomyśl nad zmianą rękawicy? ogólnie ciężko mi przychodzi zrozumienie Twojego zamiaru bo nie widzę w tym sensu.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości