Ktora Kawka bedzie lepsza
• Strona 1 z 1
Ktora Kawka bedzie lepsza
Hej wszystkim entuzjastom dwoch kolek
W zwiazku z nadchodzaca wiosna mam zamiar kupic motocykl , jeden sezon dwa lata temu przelatalem na GSX600F i zyje , ale teraz mysle nad ER6F i tu sie pojawia moje pytanie dla ludzi ktorzy jezdzili na tych sprzetach. Ktory model bedzie lepszy 2005 czy 2012 ten drugi ma 1 kon mniej i jest sporo ciezszy ale jest tez nowszy .
DUZO kretych drog , do tego bedzie suzylo moto najbardziej , no i do pracy ale to malo istotne
Pozdrawiam wszystkich LwG

W zwiazku z nadchodzaca wiosna mam zamiar kupic motocykl , jeden sezon dwa lata temu przelatalem na GSX600F i zyje , ale teraz mysle nad ER6F i tu sie pojawia moje pytanie dla ludzi ktorzy jezdzili na tych sprzetach. Ktory model bedzie lepszy 2005 czy 2012 ten drugi ma 1 kon mniej i jest sporo ciezszy ale jest tez nowszy .
DUZO kretych drog , do tego bedzie suzylo moto najbardziej , no i do pracy ale to malo istotne
Pozdrawiam wszystkich LwG
- Motocykle sa wszedzie
- Świeżak
Jezeli po przesÃadce z GSX600F przesiadziesz sie na ER6 to cofniesz sie w rozwoju.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Niestety , ale ubezpieczenie jest 2x wieksze na Zuzie , bo szczerze to bym chcial gsxr 600 k8 <3 ,ale to juz 4x wyzsze
.
Wiec pierwszy rok musze Kawke brac .
Jak ogladam Filmiki to zwinna calkiem sie wydaje

Wiec pierwszy rok musze Kawke brac .
Jak ogladam Filmiki to zwinna calkiem sie wydaje
- Motocykle sa wszedzie
- Świeżak
- Motocykle sa wszedzie
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości