Zobacz wątek - Jakie spodnie, kurtka, ew. żółw / Na Moto Targu / 2500
NAS Analytics TAG

Jakie spodnie, kurtka, ew. żółw / Na Moto Targu / 2500

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Jakie spodnie, kurtka, ew. żółw / Na Moto Targu / 2500

Postprzez PanCaro » 25/3/2016, 20:46

Cześć,
Jestem w trakcie robienia prawka na A2. Powolutku kompletuje sobie ubiór.

Zamierzam iść na Moto Targ (Warszawa) i kupić tam potrzebne rzeczy.

Pytania co do MotoTargu:
1. Opłaca tam się kupić buty/spodnie/kurtkę? Ceny mogą być wysokie czy zazwyczaj końcówki wyprzedaży? Bo nie wiem czego się spodziewać...
2. Trzeba uważać, żeby nie trafić na "poprzednie zwroty towaru" typu urwany suwak itp?
3. Są tam rzeczy używane i nowe (chodzi o ubiór)?

Bardziej ciÄ…gnie mnie do jazdy turystycznej.
Kupiłem już kask Arai i rękawice Shima RS-1.

Na targu lub po sklepach stacjonarnych będę celował w buty Alpinestars S-MX 6 bo podobno dobre. Jaka może być alternatywa SMX6? wersja 5 odpada. Sidi odpadają.

Zostaje kurtka i spodnie.

W jakie modele i marki celować? Chcę pytać od razu sprzedawców o dany produkt czy jest dostępny do "pomacania" i ew. kupienia.

Mój budżet:
+/- 2500 zł

I opcja:
Zakup SMX 6 + spodnie + kurtka

II opcja:
Zakup SMX 6 a resztę przeznaczyć na kurtkę. Spodnie poczekają.

III opcja:
Zakup SMX 6 + kurtkę + żółw. Spodnie poczekają

Co do wyboru poszczególnych modeli kurtek i spodni nie wiem za bardzo w co celować. Na foto niby średnio wyglądają. W rzeczywistości fajne a przy szlifie nie chciałbym testować jakości nieznanego materiału.

Na przykład kurtka HELD CAPRINO fajnie się prezentuje ale w budżecie lipa. Ciekawa Modeka Fuego

Będę szukał tylko promocyjnych cen po sklepach online/stacjonarnych oraz na moto targu także jeśli macie chęć pomóc coś znaleźć to możecie lekko powyżej budżetu podawać propozycję kurtek/spodni;)

PS. Jeśli chodzi o buty to chcę na pewno nowe kupić. Kurtkę/spodnie/żółw to używka lub nówka.

Pozdrawiam i dziękuje ;)
PanCaro
Świeżak

Postprzez SEPKOSKY » 26/3/2016, 20:01

Zapomnij że na mototargu kupisz coś Astarsa. Z reguły troche Sidi jest a reszta to budżetowe wynalazki. W kwestii ciuchów jest tak samo gdybyś miał wątpliwości.
Z750 => ZX10R
SEPKOSKY
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê