Kawasaki KMX 125 jakie przełożenie?
• Strona 1 z 1
Kawasaki KMX 125 jakie przełożenie?
Witam Wszystkich.
Chcialbym się dowiedzieć jakie jest nalepsze przełożenie w Kawasaki kmx 125 w teren.
Chcialbym się dowiedzieć jakie jest nalepsze przełożenie w Kawasaki kmx 125 w teren.
- CocoToy
- Świeżak
najlepsze to takie, na których sie tobie najlepiej jeździ 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ale nawet jak ma to bedÄ… to jego doswiadczenia.
masz teraz jakies załozone - czego ci brakuje ? przełozenia sie dobiera pod styl jazdy czy mozliwosci. ja np mam pewne przełozenia w swoim moto - i czuje że np brakuje mi prędkosci na przelotach wiec niebawem zmieniam napęd 1 oczko więcej z przodu, albo troche mniej z tyłu. - i bede miał dobre przełozenie pod siebie.
a tobie moze byc odwrotnie - moze nie latasz na przelotach i chcesz agresywnosci - to zrób odwrotnie
tylko rady moge takie dać że najlepiej jak jest najwięcej zebów z przodu - w sensie im wiecej tym lepiej - i lepiej tyłem sobie bardziej operować ( kwestia zuzycia - wiecej zebów sie mniej zuzyje i mniej łancuch dostaje w tyłek )
i jeszcze że 1 ząb z przódu to jak 2-3 zęby z tyłu = ten sam efekt
masz teraz jakies załozone - czego ci brakuje ? przełozenia sie dobiera pod styl jazdy czy mozliwosci. ja np mam pewne przełozenia w swoim moto - i czuje że np brakuje mi prędkosci na przelotach wiec niebawem zmieniam napęd 1 oczko więcej z przodu, albo troche mniej z tyłu. - i bede miał dobre przełozenie pod siebie.
a tobie moze byc odwrotnie - moze nie latasz na przelotach i chcesz agresywnosci - to zrób odwrotnie
tylko rady moge takie dać że najlepiej jak jest najwięcej zebów z przodu - w sensie im wiecej tym lepiej - i lepiej tyłem sobie bardziej operować ( kwestia zuzycia - wiecej zebów sie mniej zuzyje i mniej łancuch dostaje w tyłek )
i jeszcze że 1 ząb z przódu to jak 2-3 zęby z tyłu = ten sam efekt
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tak, ale i tak często jest to wybite na zębatce 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości