Odblokowywanie modułu- Hyosung GT 125
• Strona 1 z 1
Odblokowywanie modułu- Hyosung GT 125
Witajcie.
Stwierdziłem, że mój Hyosung GT 125 ma zablokowany moduł. Na 4 i 5 biegu wkręca się na maks 5 tyś obrotów. V-max 80 km. Czy jest możliwość odblokowania modułu? Czy trzeba kupić nowy? Jeżeli tak, czy jest opcja zastąpienia go jakimś innym modułem, nieoryginalnym z innego motocykla?
Pozdrawiam, link do zdjec (otwórz link).
Stwierdziłem, że mój Hyosung GT 125 ma zablokowany moduł. Na 4 i 5 biegu wkręca się na maks 5 tyś obrotów. V-max 80 km. Czy jest możliwość odblokowania modułu? Czy trzeba kupić nowy? Jeżeli tak, czy jest opcja zastąpienia go jakimś innym modułem, nieoryginalnym z innego motocykla?
Pozdrawiam, link do zdjec (otwórz link).
- adamfigiel22
- Świeżak
Jak v-max 80 to moto z niemiec, nie wiem jak jest z blokadami w tym moto, ale sprawdz modul bo u mnie w hondzie pisalo na nim "80km/h" a w drugiej hondzie nie bylo blokad i nie bylo tego napisu, sprawdz czy gaznik nie ma blokad i czy nie ma zwezki na drodze gaznik-cylinder, blokada moze tez byc w tlumiku (to takie batdziej standardowe)
- kravter
- Świeżak
Tak, motocykl z niemiec. Zwężenie z tłumika już sciągałem, zapomniałem wspomnieć. Wolałbym szczerze, żeby to były zwężki w kolektorze albo przed cylindrami. Bede musiał popatrzeć.
- adamfigiel22
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości