Drugi motocykl
• Strona 1 z 1
Drugi motocykl
Witam, jestem nowy na forum aczkolwiek przeczytałem już kilka podobnych tematów i chciałem jedynie się upewnić w przekonaniu. Mam zamiar teraz na lato sprawić sobie można powiedzieć drugi motocykl. Wcześniej jeździłem rok na 50cc następnie przesiadłem się na 125 która latałem 2 lata. Po 2 latach przerwy chciałem kupić już coś większego i z tego co sie zorientowałem ryzykowne jest wskakiwanie na ostre 600cc. Honda CB500 wydaje się dobrym wyborem także z utrzymaniem i ewentualnymi wpadkami nie będzie problemu z naprawą, drugim wyborem jest ER6n. Czy jest coś jeszcze wartego zachodu ? Budżet ustaliłem sobie do 9 tysięcy. Z góry dziękuję za każdą opinię 

- negreanu11
- Świeżak
Mam tez możliwość kupna Hondy hornet z 2003 za 7000, nie wiem czy jest to sprzęt dobry na taki początek
- negreanu11
- Świeżak
- negreanu11
- Świeżak
hornet jest lekki i dość narwany, przy Twoim wzroście jeżdżę na bandicie 600s i jest szyty jak na miarę i dość łagodny, er6 jest raczej polecany, mogę jeszcze podpowiedzieć cbf 600, ewentualnie fazera (600 jest ryzykowne jeśli mówimy o szlifierkach, szosówki są raczej nastawione na elastyczność a nie na piłowanie osiągów)
-
stolaris - Świeżak
Dzięki wszystkim za szybką odpowiedź, wybiorę spośród kawy, cb500 jeśli znajdę w dobrym stanie i przetestuje horneta i CBF600 ewentualnie 

- negreanu11
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A