Problem z motocyklem shineray xy 125
• Strona 1 z 1
Problem z motocyklem shineray xy 125
Witam mam problem z motocyklem no to zaczeło się tak jechałem na motorze i przegazowałem go i nagle zgasł więc oddałem go do serwisu w serwisie powiedzieli mi że zawór wydechowy pękł więc go wymienili no i pojeżdziłem nim może 20 km w ten sam dzień zrobiło się to samo no i znowu oddałem go do serwisu więc wtedy wymienili całą głowicę nowe zawory i przejechałem na tym około 2500km no i znowu zrobiło się to samo tylko tym razem postanowiłem sam sprawdzić co jest i zdjołem głowicę i zabezpieczenie puściło a zawór był wygięty więc kupiłem nowy zawór przypominam że to zawór wydechowy no i założyłem go. odpaliłem go pochodził może z 15 minut na wolnych obrotach i leciutko dodałem gazu i zgasł znowu to samo odkręciłem głowicę no i zawór jest cały lecz wypada z zabezpieczenia od czego wciąż mam takie problemy z zaworami ? Dziękuję za szybko odpowiedż no i pomocy bo już sam nwm co mam robić. 

- shineray
- Świeżak
Pierwsza rzecz dzieciaku jakaś interpunkcja, tego się czytać nie da...
Po za tym sama nazwa sprzętu SHINERAY XY 125 z góry mówi że to już umarło i nie wstanie... Myślę że 99% użytkowników tego forum w życiu takiej nazwy nawet nie słyszało.
Jak się kupuje motocykle wykonane z plasteliny to później są takie efekty.
Kuźwa 2500 przebiegu i już 3 awarie- w tym taki lighcik jak wymiana głowicy i zaworów... karalne powinno być sprzedawanie takich gniotów + grzywna 3000 zł za naiwność dla kupującego.
Po za tym sama nazwa sprzętu SHINERAY XY 125 z góry mówi że to już umarło i nie wstanie... Myślę że 99% użytkowników tego forum w życiu takiej nazwy nawet nie słyszało.
Jak się kupuje motocykle wykonane z plasteliny to później są takie efekty.
Kuźwa 2500 przebiegu i już 3 awarie- w tym taki lighcik jak wymiana głowicy i zaworów... karalne powinno być sprzedawanie takich gniotów + grzywna 3000 zł za naiwność dla kupującego.
-
Movi - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B