odpowietrzanie sprzęgła
• Strona 1 z 1
odpowietrzanie sprzęgła
Witam posiadam ktm exc 200 2007 i nie umiem odpowietrzyć sprzęgła mam oryginalny mineralny olej. odkręciłem odpowietrznik i się zapowietrzył wgule nie bierze oleju z zbiorniczka wyrównawczego przy klamce tak ma być? staram się odpowietrzać jak hamulce ale pompa nie robi ciśnienia co robie źle?
- koksukowal7
- Świeżak
tutaj masz wszystko opisane dokładnie http://www.ktmracing.fora.pl/serwis,6/o ... m,334.html
U ciebie jak nie wymieniasz całego płynu to tylko nabierz troche do strzykawki i pompuj ;p Ja jak nie mogłem dopasować wężyka to odpowietrzałem po prostu zasysając płyn z pojemniczka i dolewając tam, a przez wyprzęgnik wylatywało powietrze więc odwrotnie ale sprzęgło działa git.
U ciebie jak nie wymieniasz całego płynu to tylko nabierz troche do strzykawki i pompuj ;p Ja jak nie mogłem dopasować wężyka to odpowietrzałem po prostu zasysając płyn z pojemniczka i dolewając tam, a przez wyprzęgnik wylatywało powietrze więc odwrotnie ale sprzęgło działa git.
exc 125 11'
- dawko00
- Świeżak
na szybko patent - sciągnij wysprzęglik )( tylko wyczysc miejsce wokół żeby nie nasyfić ) i odkręc pokrywke zbiorniczka, i wcisnij tłoczek ( pamietaj żeby klamke poluzowac na regulacji jest jak tłoczek wcisniety) wcisnij tłoczek wysprzęglika, i czekaj az sie cofnie i tak pare razy.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości