Zobacz wÄ…tek - hyosung 125 gf [Wolne obroty]
NAS Analytics TAG

hyosung 125 gf [Wolne obroty]

Jeśli chcesz porozmawiać o motocyklach, które nadają się dla posiadaczy kategorii A1 lub B (powyżej 3 lat) to jest to miejsce dla Ciebie.
_________

hyosung 125 gf [Wolne obroty]

Postprzez sawa77 » 27/2/2016, 12:56

Witam posiadam motocykl hyosung 125 gf i mam problem z wolnymi obrotami zawsze jak jeżdżę i muszę się zatrzymać załączam ssanie by mi nie zgasł jest to bardzo irytujące o dziwo gdy już ruszę na wysokich obrotach chodzi elegancko wkręca się normalnie.I tutaj moje pytanie czy ten problem leży w gaźniku że trzeba go wyregulować czy w zaworach ? A i jeszcze jedno gdy kręcę śrubką od wolnych obrotów nic się nie zmienia tylko na ssaniu się zwiększają.A i zdarza mu się że czasami strzeli z tłumnika dlatego wydaje mi się że to mogą być zawory czekam na waszą opinię i z góry dzięki za fatygę.
sawa77
Świeżak

Postprzez sawa77 » 27/2/2016, 21:37

senekkorzenna napisał(a):Zawory zawsze można sprawdzić ale ja podejrzewam ze to lewe powietrze gdzieś na krućcu ciągnie.

a to co mam dokładnie sprawdzić ? czy są ustawione zgodnie z serwisówka czy coś jeszcze ?
sawa77
Świeżak

Postprzez Rura » 28/2/2016, 09:04

Sam jesteś tłumNik...
Jeżeli zadajesz tak banalne pytania, to nie grzeb, bo popsujesz tylko. Najpierw czytamy literaturę fachową, później serwisówkę, a później działamy... Albo oddajemy motocykl w ręce kogoś kto będzie wiedział co robić.
Daytona, MW, GT... byle latało ;-).
Rura
Świeżak

Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê