hyosung 125 gf [Wolne obroty]
• Strona 1 z 1
hyosung 125 gf [Wolne obroty]
Witam posiadam motocykl hyosung 125 gf i mam problem z wolnymi obrotami zawsze jak jeżdżę i muszę się zatrzymać załączam ssanie by mi nie zgasł jest to bardzo irytujące o dziwo gdy już ruszę na wysokich obrotach chodzi elegancko wkręca się normalnie.I tutaj moje pytanie czy ten problem leży w gaźniku że trzeba go wyregulować czy w zaworach ? A i jeszcze jedno gdy kręcę śrubką od wolnych obrotów nic się nie zmienia tylko na ssaniu się zwiększają.A i zdarza mu się że czasami strzeli z tłumnika dlatego wydaje mi się że to mogą być zawory czekam na waszą opinię i z góry dzięki za fatygę.
- sawa77
- Świeżak
Sam jesteś tłumNik...
Jeżeli zadajesz tak banalne pytania, to nie grzeb, bo popsujesz tylko. Najpierw czytamy literaturę fachową, później serwisówkę, a później działamy... Albo oddajemy motocykl w ręce kogoś kto będzie wiedział co robić.
Jeżeli zadajesz tak banalne pytania, to nie grzeb, bo popsujesz tylko. Najpierw czytamy literaturę fachową, później serwisówkę, a później działamy... Albo oddajemy motocykl w ręce kogoś kto będzie wiedział co robić.
Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość