[Aktualności] Potężne zamieszanie z egzaminami na...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Potężne zamieszanie z egzaminami na...
Dyskusja na temat: Potężne zamieszanie z egzaminami na prawo jazdy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Potężne zamieszanie z egzaminami na prawo jazdy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Potężne zamieszanie z egzaminami na prawo jazdy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
"Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!" - Stefan Kisielewski.<br><hr>.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
:) Trafnie ujęte<br><hr>ZXCKomentatorzy napisał(a): "Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!" - Stefan Kisielewski.<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie, wracamy do niego coraz bardziej, z każdym dniem PRL II jest bliżej<br><hr>jas13Komentatorzy napisał(a): "Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!" - Stefan Kisielewski.<br><hr>.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A może jakieś konkrety? Bo ja jakoś nie czuję, że z każdym dniem jestem bliżej powrotu do PRL. Powiem nawet, że mam wprost przeciwne odczucia.<br><hr>DarekKomentatorzy napisał(a): "Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!" - Stefan Kisielewski.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie, wracamy do niego coraz bardziej, z każdym dniem PRL II jest bliżej<br><hr>jas13<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od dnia 20/02/2016 mamy możliwość sprawdzenia ilość punktów karnych przez internet i możliwość obniżenia zapraszamy: epunkty-karne.pl/<br><hr>areek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mamy kontynuację PRL-u od 1989 r. przecież pierwszym prezydentem był generał w ciemnych okularach a potem niewiele się w kadrach zmieniło.<br><hr>.Komentatorzy napisał(a): "Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju!" - Stefan Kisielewski.<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie, wracamy do niego coraz bardziej, z każdym dniem PRL II jest bliżej<br><hr>jas13<br>Komentatorzy napisał(a):A może jakieś konkrety? Bo ja jakoś nie czuję, że z każdym dniem jestem bliżej powrotu do PRL. Powiem nawet, że mam wprost przeciwne odczucia.<br><hr>Darek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości