Yamaha R3 przy 189cm wzrostu
• Strona 1 z 1
Yamaha R3 przy 189cm wzrostu
Siemka,
Chce na pierwsze moto kupić R3 2015/16, ale nie wiem czy przy moim wzroście nie będę wyglądał jakbym na jamniku jechał
Niestety nie mam teraz możliwości przejechania się do salonu i sprawdzenia osobiście.
Ma ktoś z Was R3 i podobny wzrost?
Moja waga 72kg.
Wzrost 189cm.
Ja wtedy z pozycja na moto? Wygodnie,by skoczyć w dalszą trasę 200.300km?
Pozdrawiam Was serdecznie.
Edit:
Cytat z linku:
Czyli da się?
Chce na pierwsze moto kupić R3 2015/16, ale nie wiem czy przy moim wzroście nie będę wyglądał jakbym na jamniku jechał
Niestety nie mam teraz możliwości przejechania się do salonu i sprawdzenia osobiście.
Ma ktoś z Was R3 i podobny wzrost?
Moja waga 72kg.
Wzrost 189cm.
Ja wtedy z pozycja na moto? Wygodnie,by skoczyć w dalszą trasę 200.300km?
Pozdrawiam Was serdecznie.
Edit:
Cytat z linku:
Akurat w moim przypadku problem ten zazwyczaj kierowany jest na przeciwną stronę szali, bowiem przy wzroście rzędu 187cm trudno jest się komfortowo ułożyć na sportowym motocyklu. O ile miejsca na nogi rzeczywiście jest jakby ciut za mało, o tyle plecy i nadgarstki nie są w jakiś szczególny sposób nadwyrężane, bo i sama pozycja na motocyklu jest dość wyraźnie wyprostowana. Dzięki temu, nawet po całodniowej przygodzie w siodle nie czułem dyskomfortu.
- Kod: Zaznacz cały
http://www.scigacz.pl/Yamaha,YZF-R3,R%283%29acjonalny,wybor,26278.html
Czyli da się?
- Alek74
- Świeżak
-
leff - ZlyCzlowiek
Ja mam 184 i będąc na pokazach tydzień temu siedziałem na takiej wiele razy, już pomijam fakt wygody a raczej jej braku ale jeśli chodzi o samą pozycję za kierownicą to całkiem spoko, nie czułem się tak jak na jakimś pierdzikółku.
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2