Angel Eyes i Bi Xenony a prawo?
• Strona 1 z 1
Angel Eyes i Bi Xenony a prawo?
Witam!
Posiadam Kawasaki Versys 650 z 2007 roku i mam dosyć trudne pytanie. Chcę "zmodyfikować" troszkę światła w mojej Kawie, ponieważ średnio mi się stockowe podobają.
Chciałbym osiągnąć mniej więcej taki efekt jak na zdjęciu.
Jak się ma do tego nasze kochane polskie prawo?
Posiadam Kawasaki Versys 650 z 2007 roku i mam dosyć trudne pytanie. Chcę "zmodyfikować" troszkę światła w mojej Kawie, ponieważ średnio mi się stockowe podobają.
Chciałbym osiągnąć mniej więcej taki efekt jak na zdjęciu.
Jak się ma do tego nasze kochane polskie prawo?
- Załączniki
-
IMG_4187.JPG
- (184.03 KiB) Pobrane 36 razy
- kawus27
- Świeżak
Nie wolno modyfikować fabrycznych, homologowanych reflektorów. Zresztą żadnych nie wolno, nie tylko fabrycznych. Można kupić akcesoryjny jako całość, ale musi być homologowany.
SlowMotion napisał(a):W całości za 1500zł też da się ubrać, ale wtedy polecam jeździć bardzo zachowawczo i nie przekraczać 40-50kmh.
- riderZ056
- Świeżak
Mam w moto Angel Eyes i Xenon w soczewkach (NIE ŻARNIK WKŁADANY DO REFLEKTORA).
Miałem z 10 kontroli i nikt się nie doczepił. Angel Eyes używam jako światła dzienne i policja nie zwraca na to w ogóle uwagi, a Xenon zapalam jak zapada zmierzch.
Miałem z 10 kontroli i nikt się nie doczepił. Angel Eyes używam jako światła dzienne i policja nie zwraca na to w ogóle uwagi, a Xenon zapalam jak zapada zmierzch.
-
Kirgeron - Świeżak
Kirgeron napisał(a):Miałem z 10 kontroli i nikt się nie doczepił. Angel Eyes używam jako światła dzienne i policja nie zwraca na to w ogóle uwagi
Swiadczy zarowno o debilnosci policji jak i diagnosty.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1