125/50 lub 80/50
• Strona 1 z 1
125/50 lub 80/50
Witam!
Chciałbym zakupić sobie jakiś motocykl. Szukałem na allegro.pl i znalazłem oferte Honda NSR 125 zarejestrrowana jako motorower.
Jak to wygląda prawnie? tzn, jeżeli zatrzyma mnie policja i pokaże im dowód to czy niebędzie im to jakoś przeszkadzać, że jeżdże na 125-tce a napisane est motorower?
Czy ktoś miał już taką sytuacje? Pozdrawiam
Chciałbym zakupić sobie jakiś motocykl. Szukałem na allegro.pl i znalazłem oferte Honda NSR 125 zarejestrrowana jako motorower.
Jak to wygląda prawnie? tzn, jeżeli zatrzyma mnie policja i pokaże im dowód to czy niebędzie im to jakoś przeszkadzać, że jeżdże na 125-tce a napisane est motorower?
Czy ktoś miał już taką sytuacje? Pozdrawiam
- Paweł
- Świeżak
To w zależności od policjanta czy sie zna na motocylkach i czy potrafi odrużnić 50 od 125bo jak nie to to co bedzie napisane w dowodzie to w to uwierzy
ale jak bedziesz pruł 130 i cie zatrzymają to odrazu bedzie wiedział ze coś z tym motorkiem jest nie tak no i bedzie kasacja dowodu 

- LuKi
- Świeżak
Weź sobie kup jakiegoś crossa bez prawa do rejestracji. Tym to i po mieście i po lasach sobie pokjeździsz(i się zastanów kto cię tym złapie??)

-
krzychu8463 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości