Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Nowy Triumph Tiger Sport oficjalnie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Nowy Triumph Tiger Sport oficjalnie

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Nowy Triumph Tiger Sport oficjalnie

Postprzez Åšcigacz » 10/2/2016, 11:37

Dyskusja na temat: Nowy Triumph Tiger Sport oficjalnie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowy Triumph Tiger Sport oficjalnie
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 11:37

Kolejne moto multistradopodobne, obawiam się, że cena będzie wyższa od japońskiej konkurencji więc popularności na polskim rynku mu nie wróżę. Niestety Polacy najczęściej jako jedne z głównych kryteriów wybierają cenę.<br><hr>Shiefo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 11:59

Komentatorzy napisał(a):Kolejne moto multistradopodobne, obawiam się, że cena będzie wyższa od japońskiej konkurencji więc popularności na polskim rynku mu nie wróżę. Niestety Polacy najczęściej jako jedne z głównych kryteriów wybierają cenę.<br><hr>Shiefo<br>
Oj kolego, troche wiecej pozytywnego myslenia.<br><hr>gr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 13:19

12.500€ - tyle dalem za swojego T.Sporta w 2014r. Czy to duzo w porownaniu do konkurencji? Nie wydaje mi sie.
Takiego update-u oczekiwalem. Ride-by-wire i regulacja szyby w polaczeniu z kontrola trakcji. Jakby dodali ze wazy 20kg mniej to wymieniam swojego!<br><hr>raf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 13:32

Raf, jak narazie to w PL nie masz polskiego dystrybutora Triumpha więc przyjdzie nam poczekać na nowe TS`y. <br><hr>m0ps
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 14:41

Komentatorzy napisał(a):Raf, jak narazie to w PL nie masz polskiego dystrybutora Triumpha więc przyjdzie nam poczekać na nowe TS`y. <br><hr>m0ps<br>
No jakże , a <a href="http://www.triumph.net.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.triumph.net.pl</a> ??? Mają nawet obecnie wyprzedaże rocznika 2015. Czyżby firma ta porzuciła import Triumph w 2016r ? Ej, jakoś mi się nie wydaje...<br><hr>rami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 18:31

Komentatorzy napisał(a):Raf, jak narazie to w PL nie masz polskiego dystrybutora Triumpha więc przyjdzie nam poczekać na nowe TS`y. <br><hr>m0ps<br>
Komentatorzy napisał(a):No jakże , a <a href="http://www.triumph.net.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.triumph.net.pl</a> ??? Mają nawet obecnie wyprzedaże rocznika 2015. Czyżby firma ta porzuciła import Triumph w 2016r ? Ej, jakoś mi się nie wydaje...<br><hr>rami<br>
Importerem Triumpha w Polsce był InterMotors jaka InterCars. Od stycznia nim nie są. Chyba nie jest dziwne, że wyprzedają to co mają jeszcze na stanie. Sam Triumph podaje że jest w trakcie finalizowania ustaleń z nowym importerem, ale wzbraniają się przed podaniem nazwy...
Tak, że Drogi Kolego, jak na płocie będzie pupa napisane, to nie głaszcz ;). Nie można dowierzać temu co jest napisane w internetach i nie tylko ;).<br><hr>Rura
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 18:44

Komentatorzy napisał(a):No jakże , a <a href="http://www.triumph.net.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.triumph.net.pl</a> ??? Mają nawet obecnie wyprzedaże rocznika 2015. Czyżby firma ta porzuciła import Triumph w 2016r ? Ej, jakoś mi się nie wydaje...<br><hr>rami<br>
Dokladnie jak kolega pisze. Tiger Sporta kupilem w de a Street Tripla w salonie w Bielsku-Bialej. W Krakowie tez maja salon Triumpha wiec nie wiem o czym piszesz...<br><hr>r@f
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 19:12

Dodam jeszcze ze handguardy i podgrzewane manetki z tempomatem maja byc w serii. Sa tez nowe lusterka i wkooooncu wysw. biegow.<br><hr>raf
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/2/2016, 22:36

To co, za rok Street Triple 800?<br><hr>FilipS
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2016, 08:42

Komentatorzy napisał(a):Kolejne moto multistradopodobne, obawiam się, że cena będzie wyższa od japońskiej konkurencji więc popularności na polskim rynku mu nie wróżę. Niestety Polacy najczęściej jako jedne z głównych kryteriów wybierają cenę.<br><hr>Shiefo<br>
Tak może napisać tylko ktoś kto nie zna kompletnie produktów marki Triumph.I to jest właśnie takie typowo polskie - nie mam pojęcia o czym piszę więc poudaję eksperta ... ehh..<br><hr>Kigon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2016, 08:49

Komentatorzy napisał(a):Tak może napisać tylko ktoś kto nie zna kompletnie produktów marki Triumph.I to jest właśnie takie typowo polskie - nie mam pojęcia o czym piszę więc poudaję eksperta ... ehh..<br><hr>Kigon<br>
Zabawne, nie twierdzę że jestem ekspertem, wyrażam tylko swoją opinię i dostaję hejtującą odpowiedź. Ty na prawdę nie widzisz podobieństwa do multistrady i ich klonów jak np. BMW S1000XR ?<br><hr>Shiefo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2016, 16:36

Na pewno nie będzie to poziom sprzedaży np Tracera, który całkiem nieźle przyjął się na naszym rynku i zapewne będzie kontynuował dobrą passę również w tym roku. Robotę robi głównie ceną, jednak silnik jak i ogólna jakość wykonania to high level. Miałem okazję jeździć i byłem pozytywnie zaskoczony, szczególnie dynamiką, ogólnie przypasował mi tego typu rodzaj sprzętów. Triumph prezentuje się bardzo ładnie, czekamy na pierwsze testy no i na cenę. Jeśli w granicach 40-45k to może być ciekawie.<br><hr>R1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2016, 19:10

Komentatorzy napisał(a):Importerem Triumpha w Polsce był InterMotors jaka InterCars. Od stycznia nim nie są. Chyba nie jest dziwne, że wyprzedają to co mają jeszcze na stanie. Sam Triumph podaje że jest w trakcie finalizowania ustaleń z nowym importerem, ale wzbraniają się przed podaniem nazwy...
Tak, że Drogi Kolego, jak na płocie będzie pupa napisane, to nie głaszcz ;). Nie można dowierzać temu co jest napisane w internetach i nie tylko ;).<br><hr>Rura<br>
No dobrze, wlazłem więc na angielską oficjalną stronę Triumph ( nie tego kojarzonego z głaskaniem pupy, czyli nie producenta damskiej bielizny) i jako dystrybutor w Polsce nadal jest wskazywana firma z Czosnowa , pod adresem InterMotors, choć pod nazwą Triumph Polska. Nadal angielski producent nie wskazuje innego dystrybutora, a mamy połowę lutego...<br><hr>rami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/2/2016, 19:34

Komentatorzy napisał(a):Tak może napisać tylko ktoś kto nie zna kompletnie produktów marki Triumph.I to jest właśnie takie typowo polskie - nie mam pojęcia o czym piszę więc poudaję eksperta ... ehh..<br><hr>Kigon<br>
Komentatorzy napisał(a):Zabawne, nie twierdzę że jestem ekspertem, wyrażam tylko swoją opinię i dostaję hejtującą odpowiedź. Ty na prawdę nie widzisz podobieństwa do multistrady i ich klonów jak np. BMW S1000XR ?<br><hr>Shiefo<br>
Niestety ale Kigon ma racje kolego.
Po pierwsze Triumph to nie V-strom ani Versys - tutaj dbalosc o detale jest na wyzszym poziomie i za to sie placi. Za to przy odsprzedazy stracisz mniej niz przy produktach japonskich.
Po drugie - co masz na mysli piszac cyt. "kolejne moto Multistradopodobne"? Nie wdajac sie zbytnio w szczegoly, musialbys dokladnie odwrotnie napisac (o ducati ze Tigeropodobne) poniewaz Tiger 955i (a z tego modelu wywodzi sie T.Sport) wyjechal dekade wczesniej na ulice niz Multistrada, ze o S1000xr nie wspomne.
Nie popisales sie, radze Ci nie brnij dalej bo nie masz argumentow...<br><hr>r@f
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/2/2016, 19:30

Komentatorzy napisał(a):Na pewno nie będzie to poziom sprzedaży np Tracera, który całkiem nieźle przyjął się na naszym rynku i zapewne będzie kontynuował dobrą passę również w tym roku. Robotę robi głównie ceną, jednak silnik jak i ogólna jakość wykonania to high level. Miałem okazję jeździć i byłem pozytywnie zaskoczony, szczególnie dynamiką, ogólnie przypasował mi tego typu rodzaj sprzętów. Triumph prezentuje się bardzo ładnie, czekamy na pierwsze testy no i na cenę. Jeśli w granicach 40-45k to może być ciekawie.<br><hr>R1<br>
tak, akurat, 40-45 tys. przy takim kursie euro i braku importera cudem będzie jeśli cena zatrzyma się na 55 tys. PLN<br><hr>mt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2016, 13:49

Komentatorzy napisał(a):Importerem Triumpha w Polsce był InterMotors jaka InterCars. Od stycznia nim nie są. Chyba nie jest dziwne, że wyprzedają to co mają jeszcze na stanie. Sam Triumph podaje że jest w trakcie finalizowania ustaleń z nowym importerem, ale wzbraniają się przed podaniem nazwy...
Tak, że Drogi Kolego, jak na płocie będzie pupa napisane, to nie głaszcz ;). Nie można dowierzać temu co jest napisane w internetach i nie tylko ;).<br><hr>Rura<br>
Komentatorzy napisał(a):No dobrze, wlazłem więc na angielską oficjalną stronę Triumph ( nie tego kojarzonego z głaskaniem pupy, czyli nie producenta damskiej bielizny) i jako dystrybutor w Polsce nadal jest wskazywana firma z Czosnowa , pod adresem InterMotors, choć pod nazwą Triumph Polska. Nadal angielski producent nie wskazuje innego dystrybutora, a mamy połowę lutego...<br><hr>rami<br>
Podobno nowy importer to Almot i dilerzy juz o tym wiedza.<br><hr>S
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2016, 13:52

Komentatorzy napisał(a):No dobrze, wlazłem więc na angielską oficjalną stronę Triumph ( nie tego kojarzonego z głaskaniem pupy, czyli nie producenta damskiej bielizny) i jako dystrybutor w Polsce nadal jest wskazywana firma z Czosnowa , pod adresem InterMotors, choć pod nazwą Triumph Polska. Nadal angielski producent nie wskazuje innego dystrybutora, a mamy połowę lutego...<br><hr>rami<br>
czesc
Podobno nowa umowa importerska jest juz podpisana miedzy Triumphem a Almot'em.
Dilerzy juz o tym wiedza.<br><hr>S
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê