Rękawiczki termoaktywne
• Strona 1 z 1
Rękawiczki termoaktywne
Witam
Stosuje ktoś z was na lato rękawiczki termoaktywne pod skórzane rękawce ?
Oglądałem filmik Motosapiens o bieliźnie termoaktywnej chłodzącej firmy brubeck
W tym filmiku mówią własnie o termoaktywnych rękawiczkach tej marki
Przy dużych upałach mimo tego że mam letnie bardzo przewiewne rekawiczki ręka się poci od samego trzymania manetek zastanawiam się czy dały by coś takie termoaktywne.
Skoro nosimy koszulki i spodnie z takiego materiału co jak sam zauważyłem sporo daje to może rękawiczki też ? Ma ktoś jakieś doświadczenia ?
Stosuje ktoś z was na lato rękawiczki termoaktywne pod skórzane rękawce ?
Oglądałem filmik Motosapiens o bieliźnie termoaktywnej chłodzącej firmy brubeck
W tym filmiku mówią własnie o termoaktywnych rękawiczkach tej marki
Przy dużych upałach mimo tego że mam letnie bardzo przewiewne rekawiczki ręka się poci od samego trzymania manetek zastanawiam się czy dały by coś takie termoaktywne.
Skoro nosimy koszulki i spodnie z takiego materiału co jak sam zauważyłem sporo daje to może rękawiczki też ? Ma ktoś jakieś doświadczenia ?
-
jakub1989 - Świeżak
tak, ja mam takie doświadcznia że na lato mam rękawiczki letnie a na wiosnę i jesień rękawiczki zimowe. nawet w 30st nie spociła mi się ręka jadąc w letnich rękawicach. dodatkowa warstwa materiału nie pomoże odporowadzić nadmiaru ciepła. Poszukaj rękawic dobrze wentylowanych z perforacją i wlotami powietrza. innym pomysłem choć w mojej opinii niezbyt rozsądnym są rękawiczki offroadowe.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości