Honda crf 150 - Czy dobra na poczÄ…tek?
• Strona 1 z 1
Honda crf 150 - Czy dobra na poczÄ…tek?
Witam, chciałbym sobie kupić nie drogi w utrzymaniu moto do polatania po okolicznych lasach i łąkach. W mojej okolicy jest Honda CRF 150 2008r i mam pytanie czy byłaby dobra dla początkującego? Martwi mnie że będzie na mnie za mała mam 175cm wzrostu i 69 kg wagi. Dlaczego nie kupię sobie jakiegoś enduro? Po 1 ogólnie motocykle enduro mi się nie podobają, tak wiem że głupia ale ważna rzecz(np DT125 KMX 125), po drugie chcę mieć lekki i zwinny motorek. Czemu nie kupię hard enduro lub zwykłą 125 2t?? Ponieważ hard enduro są drogie(najtańsza 7800zł exc 126, a crf 150 6000zł), dodatkowo nie chciałbym za bardzo 2t ze względu na spalanie, koszty, charakterystykę. Co o tym sądzicie? Czy byłby to dobry wybór? Czy może podeślecie mi jakiś inny pomysł? Z góry dziękuję 

- SherniCROSS
- Świeżak
150ytka bedzie za mała, z wtym wzrostem powinienes celowa w jakies duze moto.
w enduro moze i spalanie wyższe - ale koszta obsługi duzo nizsze i ostatecznie utrzymanie bedzie taniej kosztowało w exc 125 niz w CRF 150. poza tym do jazdy po lesie i enduro - crossówka sie kiepsko nadaje, słaby zawias, kiepsko utrzymac trakcje itp.
w enduro moze i spalanie wyższe - ale koszta obsługi duzo nizsze i ostatecznie utrzymanie bedzie taniej kosztowało w exc 125 niz w CRF 150. poza tym do jazdy po lesie i enduro - crossówka sie kiepsko nadaje, słaby zawias, kiepsko utrzymac trakcje itp.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości