[Aktualności] Tor w Gdańsku pozyskał inwestora!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Tor w Gdańsku pozyskał inwestora!
Dyskusja na temat: Tor w Gdańsku pozyskał inwestora!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor w Gdańsku pozyskał inwestora!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor w Gdańsku pozyskał inwestora!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kiedy powstanie tor zacznie się budowa w pobliżu domów i protesty ich mieszkańców przeciwko nadmiernemu hałasowi
Jako naród mamy już chlubną tradycję budowania w pobliży lotnisk i zdumieniu że coś szumi za oknem i budowania na terenach zalewowych i zaskoczeniu, że są powodzie :-/<br><hr>Shiefo

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skąd taka pewność?<br><hr>ZbyszekKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ile złotówek dołożył rząd PO? Z tego co wiem tor w Gdańsku powstaje od paru ładnych lat.<br><hr>IgoRRKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd taka pewność?<br><hr>Zbyszek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rząd Pełowców soę odezwał:) Idź na manifestację kodu a tu nie sraj jadem<br><hr>Zdrajcy PEŁOKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W d... mam rząd po. Mówię, że pisiory nic nie dołożą, bo gdzieś mają zabawę "bogatych" Polaków -taka będzie odpowiedź, jak ktoś ich o to zapyta, bo to jest ich retoryka.<br><hr>Król JarekKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd taka pewność?<br><hr>Zbyszek<br>Komentatorzy napisał(a):A ile złotówek dołożył rząd PO? Z tego co wiem tor w Gdańsku powstaje od paru ładnych lat.<br><hr>IgoRR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak na otumanionego tv strasznie się znasz na retoryce innychKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd taka pewność?<br><hr>Zbyszek<br>Komentatorzy napisał(a):A ile złotówek dołożył rząd PO? Z tego co wiem tor w Gdańsku powstaje od paru ładnych lat.<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):W d... mam rząd po. Mówię, że pisiory nic nie dołożą, bo gdzieś mają zabawę "bogatych" Polaków -taka będzie odpowiedź, jak ktoś ich o to zapyta, bo to jest ich retoryka.<br><hr>Król Jarek<br>
jesteś tu służbowo?
<br><hr>sław
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widzę, że ksiądz po kolędzie już był u Ciebie i dał wskazówki o żydowskich mediach, haha<br><hr>Król JarekKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd taka pewność?<br><hr>Zbyszek<br>Komentatorzy napisał(a):A ile złotówek dołożył rząd PO? Z tego co wiem tor w Gdańsku powstaje od paru ładnych lat.<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):W d... mam rząd po. Mówię, że pisiory nic nie dołożą, bo gdzieś mają zabawę "bogatych" Polaków -taka będzie odpowiedź, jak ktoś ich o to zapyta, bo to jest ich retoryka.<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):jak na otumanionego tv strasznie się znasz na retoryce innych
jesteś tu służbowo?
<br><hr>sław<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tylko zanim wprowadzono plan zagospodarowania w 2009 w okolicy były i nadal są mieszkańcy. Tam jest całe osiedle domków jednorodzinnych z lat 90. CiekawiCiekawi mnie jak będą chcieli z tego wybrnąć bo jednak ponad 1000 mieszkańców nie pozwoli na budowę toru w tej lokalizacji. Powiem więcej - właścicielem działek sąsiadujących jest duży znany developer. No i jeszcze tor ma powstać przy granicy gminy Pruszcz - tam cała Rotmanka też jest przeciwko budowie toru.<br><hr>ShymekKomentatorzy napisał(a):Kiedy powstanie tor zacznie się budowa w pobliżu domów i protesty ich mieszkańców przeciwko nadmiernemu hałasowiJako naród mamy już chlubną tradycję budowania w pobliży lotnisk i zdumieniu że coś szumi za oknem i budowania na terenach zalewowych i zaskoczeniu, że są powodzie :-/<br><hr>Shiefo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo tanio. A co będzie później, to Janusz z Grażyną wywalczą, bo poszkodowani.<br><hr>LelKomentatorzy napisał(a):Kiedy powstanie tor zacznie się budowa w pobliżu domów i protesty ich mieszkańców przeciwko nadmiernemu hałasowiJako naród mamy już chlubną tradycję budowania w pobliży lotnisk i zdumieniu że coś szumi za oknem i budowania na terenach zalewowych i zaskoczeniu, że są powodzie :-/<br><hr>Shiefo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co przeczytałem to nie ma żadnego toru i nie ma żadnego inwestora. Jedynie pojawił się cfaniak, który chce przytulić prowizję od kasy, która wcale nie gwarantuje powstania toru. <br><hr>Yoshi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Idź chłeptać cienką zupkę do GW.<br><hr>#Komentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd taka pewność?<br><hr>Zbyszek<br>Komentatorzy napisał(a):A ile złotówek dołożył rząd PO? Z tego co wiem tor w Gdańsku powstaje od paru ładnych lat.<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):W d... mam rząd po. Mówię, że pisiory nic nie dołożą, bo gdzieś mają zabawę "bogatych" Polaków -taka będzie odpowiedź, jak ktoś ich o to zapyta, bo to jest ich retoryka.<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):jak na otumanionego tv strasznie się znasz na retoryce innych
jesteś tu służbowo?
<br><hr>sław<br>Komentatorzy napisał(a):widzę, że ksiądz po kolędzie już był u Ciebie i dał wskazówki o żydowskich mediach, haha<br><hr>Król Jarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poczekamy 4 lata, zobaczymy <br><hr>Król JarekKomentatorzy napisał(a):Rząd pisiorów nie dołoży do tego złotówki, to już teraz mogę Wam zagwarantować!<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd taka pewność?<br><hr>Zbyszek<br>Komentatorzy napisał(a):A ile złotówek dołożył rząd PO? Z tego co wiem tor w Gdańsku powstaje od paru ładnych lat.<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):W d... mam rząd po. Mówię, że pisiory nic nie dołożą, bo gdzieś mają zabawę "bogatych" Polaków -taka będzie odpowiedź, jak ktoś ich o to zapyta, bo to jest ich retoryka.<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):jak na otumanionego tv strasznie się znasz na retoryce innych
jesteś tu służbowo?
<br><hr>sław<br>Komentatorzy napisał(a):widzę, że ksiądz po kolędzie już był u Ciebie i dał wskazówki o żydowskich mediach, haha<br><hr>Król Jarek<br>Komentatorzy napisał(a):Idź chłeptać cienką zupkę do GW.<br><hr>#<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kochani jesteśmy chyba wszyscy jedną drużyną! Po co ta polityka! Rozmawiamy o tym co nas łączy a nie dzieli! <br><hr>Duchludozjad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest kopia pomysłu toru wyścigowego F1 w Pradolinie Wisły ( <a href="http://alternatywy4.eu" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://alternatywy4.eu</a> )<br><hr>kierowca
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
proponuję kubeł zimnej wody na głowę. BGI nie zadeklarowało się jednoznacznie jako inwestor a już na pewno nie jako główny finansujący. Być może w części coś tam włożą ale na tą chwilę nic takiego nie zostało powiedziane - proszę uważnie, kilka razy, przeczytać wypowiedź prezesa BGI, on wie co mówi. :><br><hr>821
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl