Wypadek Krakow 08.2015 odszkodowanie prawnik.
• Strona 1 z 1
Wypadek Krakow 08.2015 odszkodowanie prawnik.
Witam,
W sierpniu zeszłego roku miałem wypadek motocyklowy w Krakowie za który byłem obwiniony. W grudniu otrzymałem wyrok uniewinniajacy który teraz jest już prawomocny. Szukam prawnika który za mnie będzie dochodzić odszkodowania (naprawa Moto , uszczerbek na zdrowiu) kogoś kto zajmował się takimi sprawami zna się na tym i chce za to mniej niż 20% plus VAT od odszkodowania. Jeśli mieliście podobne przypadki i jesteście w stanie kogoś polecić to bardzo bym prosił.
Pozdrawiam,
Szymon
W sierpniu zeszłego roku miałem wypadek motocyklowy w Krakowie za który byłem obwiniony. W grudniu otrzymałem wyrok uniewinniajacy który teraz jest już prawomocny. Szukam prawnika który za mnie będzie dochodzić odszkodowania (naprawa Moto , uszczerbek na zdrowiu) kogoś kto zajmował się takimi sprawami zna się na tym i chce za to mniej niż 20% plus VAT od odszkodowania. Jeśli mieliście podobne przypadki i jesteście w stanie kogoś polecić to bardzo bym prosił.
Pozdrawiam,
Szymon
- esen
- Świeżak
Podejrzewam, ze prawnika to bedziesz musial sobie znalesc sam, prpoponowal vym taakiego ktory ma juz jekas praktyke w dziedzinie PoRD'u.
Dochodzil bym o sprzedaz moto i pokrycie roznicy miedzy rozbitym a nowym ( uzywanym )
w koncu nikt nie kaze ci naprawianym trupem smigac.

Dochodzil bym o sprzedaz moto i pokrycie roznicy miedzy rozbitym a nowym ( uzywanym )
w koncu nikt nie kaze ci naprawianym trupem smigac.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Re: Wypadek Krakow 08.2015 odszkodowanie prawnik.
esen napisał(a):Witam,
Pozdrawiam,
Szymon
Zapraszam do kontaktu z nami. Przedstawimy Panu ofertę współpracy. Prowizja jaką pobieramy nie przekracza 16 % + VAT, a w przypadku dużej szkody możemy negocjować. Wzór umowy dostępny jest w sieci: http://www.kancelariaanlex.pl/images/po ... -umowa.pdf
Pozdrawiam
Kancelaria Prawno -Odszkodowawcza AnLex | www.kancelariaanlex.pl | tel. 721 401 000 lub 22 613 33 72
-
AnLex - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości