Jaka 125 2t ? Zbyt duży wybór...
• Strona 1 z 1
Jaka 125 2t ? Zbyt duży wybór...
Witam forumowiczów
Jestem Maciek i ostatnio dołączyłem do tego forum.Za nie długo będę posiadaczem A1 i w związku z tym chce kupić jakąś 125 w 2t, ale kompletnie nie wiem co wybrać.Musi to być enduro lub sm.
Planowałem KTM EXC 125, ale niestety okazało się , że motor jest drogi w utrzymaniu i rezygnuję
Jeśli ktoś ma doświadczenie, prosił bym o podaniu najlepszych propozycji
Motocykl musi zmieścić się w granicach 8000zł
Z góry Dzięki

Jestem Maciek i ostatnio dołączyłem do tego forum.Za nie długo będę posiadaczem A1 i w związku z tym chce kupić jakąś 125 w 2t, ale kompletnie nie wiem co wybrać.Musi to być enduro lub sm.
Planowałem KTM EXC 125, ale niestety okazało się , że motor jest drogi w utrzymaniu i rezygnuję

Jeśli ktoś ma doświadczenie, prosił bym o podaniu najlepszych propozycji

Motocykl musi zmieścić się w granicach 8000zł
Z góry Dzięki

- Maciek7777
- Świeżak
Re: Jaka 125 2t ? Zbyt duży wybór...
Maciek7777 napisał(a):Musi to być enduro lub sm.
pozdro
ludzie szkoły kończą a czytać dalej nie potrafią
- Mp2011
- Świeżak
inna sprawa że młodzi często myślą że wiedzą czego chcą a przy zderzeniu z realiami okazuje się że ich to przerasta.
nie da się dyskutować z liczbami. Szykuj pieniążki bo każde 2T będzie drogie w utrzymaniu podobnie jak KTM.
nie da się dyskutować z liczbami. Szykuj pieniążki bo każde 2T będzie drogie w utrzymaniu podobnie jak KTM.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Panowieee....Ta kłótnia jest nie potrzebna
Vardero jest moim zdaniem zbyt słaba :/ Aaale rozważam Wr'ke bo to jedynny 4t który by mi podpasował.Tak to myśle nad Dt w plastikach od Wr400

Vardero jest moim zdaniem zbyt słaba :/ Aaale rozważam Wr'ke bo to jedynny 4t który by mi podpasował.Tak to myśle nad Dt w plastikach od Wr400

- Maciek7777
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości