Co kupic Suke gsxr, yamahe r6, honde cbr f4i, kawache zx6r?
• Strona 1 z 1
Co kupic Suke gsxr, yamahe r6, honde cbr f4i, kawache zx6r?
Chce kupic jakas 600-tke i nie wiem ktora jest najlepsza:/ suzuki gsx-r 600 , yamaha r6 , honda cbr 600 f4i , czy kawasaki zx-r 600 ????? mam ochote i mega mi sie podoba honda f4i ale nie wiem czy np. nie bedzie sie p..suć itp.
Tu jest i moderator i admin. POdaruj sobie nieodpowiednie slownictwo
Terror
Tu jest i moderator i admin. POdaruj sobie nieodpowiednie slownictwo
Terror
- faste-r
- Świeżak
A miałes wczesniej jakis motor,czy tez tylko wpadly Ci w oko 600-tki i chcesz ją miec? Bo jesli to ma byc pierwsze powazne moto to nieco hardcore
.
Na Honde raczej nie narzekaja,wszystko zalezy na jaki egzemplarz trafisz,czy wlasciciel dbał o wszystko itd...

Na Honde raczej nie narzekaja,wszystko zalezy na jaki egzemplarz trafisz,czy wlasciciel dbał o wszystko itd...
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
faste-r napisał(a):nie mialem ale od malego mialem duzo do czynienia z motorami:) tylko teraz nie wiem co najlepiej sie oplaca kupic z tych co wymienilem
Pojezdzij po serwisach,popytaj o ceny czesci,opłać AC ,wsiądz na swoja 600-tke a potem po crash tescie zobaczysz czy sie "opłacało".
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Jezeli ktos uwaza ze 600 na pierwszy motor to jest hardcore to chyba jest smieszny, harcore dla mnie to Hayabusa! Smigam na moto 2 miechy to jest moj pierwszy motor w zyciu i tez pytalem na tym forum o porady, teraz o nic nie pytam bo widze ze panuje tu dziwna jazda w stylu zabijesz sie kup sobie motorynke...gowno prawda!!! Ja na gsx-r 600 k4 przejechalem 2000km i musze powiedziec ze 600 to bardzo dobry motor do nauki jazdy!!! tylko jezdzac trzeba miec swiadomosc tego ze jest sie poczatkujacym...i tu pozdrowienia dla faster-a i Matiego.smg, ktorzy chyba jako nieliczni widza po co jest forum!!!!!!!!!
- malolacik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości