Kominiarka
• Strona 1 z 1
Kominiarka
Witam. Otóż za miesiąc rozpoczynam prawko i poszukuje kominiarki. Z racji iż będzie to na przełomie lutego/marca to może być dość zimno, więc przydałaby się jakaś kominiarka.
I tutaj moje pytanie:
Czy jest ktoś w stanie mi doradzić jaką kominiarkę kupić? Dodam, że nie chciałbym przekroczyć +/- 130zł.
I tutaj moje pytanie:
Czy jest ktoś w stanie mi doradzić jaką kominiarkę kupić? Dodam, że nie chciałbym przekroczyć +/- 130zł.
- S1LENT
- Świeżak
Poluj na tydzień motocyklowy w Lidlu. Zamkniesz się w 3 dychach. Kominiara dawała radę 26 grudnia na S2 przy lotnisku a obydwoje drzwi do szafy były zamknięte. I jeszcze stówę będziesz mógł przepier..... zainwestować w siebie
.

-
SEPKOSKY - Świeżak
Jakoś nie mogę znaleźć konkretnej daty, kiedy takie coś miałoby być.
Jednakże potrzebował bym jakieś konkretne modele.
Przeglądałem kominiarkę Alpinestarsa, jednak nie wiem jak ma się ona jakościowo do kominiarek w niższego przedziału cenowego, i dlatego poszukuje porad osób które mogą się jakoś na ten temat wypowiedzieć
Jednakże potrzebował bym jakieś konkretne modele.
Przeglądałem kominiarkę Alpinestarsa, jednak nie wiem jak ma się ona jakościowo do kominiarek w niższego przedziału cenowego, i dlatego poszukuje porad osób które mogą się jakoś na ten temat wypowiedzieć

- S1LENT
- Świeżak
Jeśli boisz się o pogodę kup kominiarkę z kołnierzem. Dwa w jednym daje firma Seca w bardzo przyzwoitej cenie: http://www.bikestar.pl/odziez-motocyklo ... zarna.html
Paweł | | Firma BIKESTAR | tel: +48 500 619 211 | e-mail: biuro@bikestar.pl | www.bikestar.pl
-
Pawel_SV - Świeżak
Kup jakÄ…kolwiek
Oby nie bawełnianą! Latem jest w niej za ciepło.
W głowę na pewno nie będzie Ci zimno. Jak coś to już po szyi wiatr hula jesienią.
Jeżdżę w Adrenalinie (50zł) i Redline Outlast (70zł). Obie dają radę ze wskazaniem na Redline (latem mam odczucie jakby było w niej chłodniej a jesienią cieplej). A za resztę PLN kup jakiegoś buffa albo kołnierz (polecam zwłaszcza gdy za oknem temperatura + 5st C.

W głowę na pewno nie będzie Ci zimno. Jak coś to już po szyi wiatr hula jesienią.
Jeżdżę w Adrenalinie (50zł) i Redline Outlast (70zł). Obie dają radę ze wskazaniem na Redline (latem mam odczucie jakby było w niej chłodniej a jesienią cieplej). A za resztę PLN kup jakiegoś buffa albo kołnierz (polecam zwłaszcza gdy za oknem temperatura + 5st C.
-
qubus333 - Świeżak
-
Ruda_Małpa - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości