Opłaca się kupić tę Hondę CBR 125?
• Strona 1 z 1
Opłaca się kupić tę Hondę CBR 125?
http://olx.pl/oferta/honda-cbr-125-r-na ... 304ca9aa2a
Byłem, widziałem i jeździ spoko, wycieków nie ma, pali od pierwszych obrotów i nie ma wachania obrotów (chodzi równomiernie), z biegami też wszystko idealnie.
Tylko dziwne trochę że motocykl z 2005 ma ponad 15 tys. przebiegu.
Pomoglibyście w decyzji "brać czy nie brać"? I czy cena jest przystępna?
Z góry dzięki
Byłem, widziałem i jeździ spoko, wycieków nie ma, pali od pierwszych obrotów i nie ma wachania obrotów (chodzi równomiernie), z biegami też wszystko idealnie.
Tylko dziwne trochę że motocykl z 2005 ma ponad 15 tys. przebiegu.
Pomoglibyście w decyzji "brać czy nie brać"? I czy cena jest przystępna?
Z góry dzięki

- dthard
- Świeżak
dthard napisał(a):Jest jakaś możliwość żeby to sprawdzić i w razie wadliwego sprzętu w ten sam dzień oddać?
Hahahahahahahahahahaa babę też oddasz???
Wiesz że jest takie coś jak mechanik, warsztat, albo zaprzyjaźniony bądź znajomy motocyklista?
Jakby do mnie ktoś przyjechał mówiąc że się rozmyślił czy coś to bym mu się zaśmiał w twarz.
Nawet od handlarza nie możesz mieć zwrotu pojazdu, chyba że są ku temu istotne przesłanki np krzywa rama, bo jeżeli np odkryjesz malowaną owiewkę to może odda Ci 100zł i powie słowo na S na pożegnanie.
A czy się opłaca brać czy nie to nie powiem, ale podpowiem jedno: lepiej dać 1 000PLN więcej za dobre (ori malowanie, silnik ok, dobry napęd i opony, regularny serwis itp itd) niż dać 1 000PLN mniej i wydać 2000 w ulepa.
Sądząc po Twoich wypowiedziach chcesz mieć tanio, nawet szkoda Ci wydać parę dych na oględziny sprzętu za parę tysiaków a poza tym szkoda mojego dalszego udzielania się, już widziałem gościa co kupił wózek za 30 000PLN bez sprawdzenia za 150zł i jeździli w lecie na zimowych więc nie dziwne że komisy zarabiają na takich jeleniach co biorą jak leci byle tanio.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
"Byłem, widziałem i jeździ spoko, wycieków nie ma, pali od pierwszych obrotów i nie ma wachania obrotów (chodzi równomiernie), z biegami też wszystko idealnie."
Kozok ogarnij się sam piszesz że jest ok a teraz wyskakujesz co będzie z silnikiem do silnika nie wejdziesz możesz jedynie pooglądać posłuchać pracy .
Kozok ogarnij się sam piszesz że jest ok a teraz wyskakujesz co będzie z silnikiem do silnika nie wejdziesz możesz jedynie pooglądać posłuchać pracy .
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości