Zbroja do 300 zł
• Strona 1 z 1
Zbroja do 300 zł
Jaką zbroje polecacie do 300, max 400 zł??
- bobesk
- Świeżak
ja polecam od siebie bardziej buzer niż zbroje 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie mam najlepszego, musiał bym przetestowac przynajmniej kilka zeby oceniać. - bo takie oceny musiały by być dokonywane przez kogos kto uzywa. a nie widział w sklepie albo kolega kolegi ma.... albo jeszcze lepiej - wujek jeździ i mi mówił....
ja mam jakiegos EVSa kupiłem za grosze bo była wyprzedaz ze stówke dałem - jest spoko pare razy wyraźnie ochronił od kamienia czy jak lece na kierownice.
ale osobiscie planuje dorwać thor sentiel ( czy tam sentinel jakos tak sie pisze ) mały lekki - takiego potrzebuje.
jak chcesz ochrony na barki to jest thor quadrant on jest cięzkawy ale pancerny.
zbroja jak dla mnoie za bardzo krepuje ruchy, w lecie jest nie do zniesienia gorąca, w dodatku zawsze musisz latać w pełbym komplecie. nie mozesz wypiąc czegos czego nie potrzebujesz
ja mam jakiegos EVSa kupiłem za grosze bo była wyprzedaz ze stówke dałem - jest spoko pare razy wyraźnie ochronił od kamienia czy jak lece na kierownice.
ale osobiscie planuje dorwać thor sentiel ( czy tam sentinel jakos tak sie pisze ) mały lekki - takiego potrzebuje.
jak chcesz ochrony na barki to jest thor quadrant on jest cięzkawy ale pancerny.
zbroja jak dla mnoie za bardzo krepuje ruchy, w lecie jest nie do zniesienia gorąca, w dodatku zawsze musisz latać w pełbym komplecie. nie mozesz wypiąc czegos czego nie potrzebujesz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
zbroja
Właśnie też zastanawiam się co wybrać ale ostatnio poszukałem takie coś
http://allegro.pl/zbroja-leatt-body-pro ... 10388.html
ale nie wiem czy to jest warte swojej ceny..
http://allegro.pl/zbroja-leatt-body-pro ... 10388.html
ale nie wiem czy to jest warte swojej ceny..
- dejv9528
- Świeżak
nie testowałem na sobie - ale macałem, podobno super przy upadkach, plus niska waga. ale jak dla mnie za bardzo opięte na ciele ( a wystarczy lekko dopasowana koszulka z długim rekawem i 5 minut i łapy spompowane..... do tego cena troche zabójcza.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja np nie latam w ochraniaczach łokci - mocno mnie krępują, i szybciej łapy betonuje. a takie ochraniacze do stówki masz super juz. dla mnie wazniejszy pas nerkowy. i w takim zestawie ganiam buzer plus pas i jest elegancko. najlepiej samemu sobie potestować rózne ścieżki ubioru... ja wybrałem tą w której jest mi wygodnie i czuje sie bezpiecznie. np na triala jak siadałem 1 raz ( a raczej stawałem
) to zakładałem buzer ochraniacze kolan itp teraz sobie tego nie wyobrazam z tym sie jeździc nie da
kazdy gram dodatkowy to coś na minus, zawodnicy czesto latają bez ochraniaczy niektórych - fakt ryzyko uszkodzenia większe ale z drugiej strony wyczucie motocykla lepsze i cięzej o glebe ;P

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości