Opony do Yamaha DT 125X
• Strona 1 z 1
Opony do Yamaha DT 125X
Witam,
Zakupiłem enduro jak w temacie. Są założone dwie różne opony tj. z tyłu Trailmax Dunlop, z przodu Dunlop Sport Qualifier. Na felgach Excela.
Zamierzam jeździć trochę po terenie ale nie jakimś hardkorowym bo to moje poczatki z enduro i trochę po asfalcie. I teraz pytanie czy taki zestaw może być do moich amatorskich wyczynów bo troche mi nie pasuje ta przednia opona? :/ Chyba że się mylę to proszę o porady jakie opony wstawić na moją jazdę? Dzięki
Zakupiłem enduro jak w temacie. Są założone dwie różne opony tj. z tyłu Trailmax Dunlop, z przodu Dunlop Sport Qualifier. Na felgach Excela.
Zamierzam jeździć trochę po terenie ale nie jakimś hardkorowym bo to moje poczatki z enduro i trochę po asfalcie. I teraz pytanie czy taki zestaw może być do moich amatorskich wyczynów bo troche mi nie pasuje ta przednia opona? :/ Chyba że się mylę to proszę o porady jakie opony wstawić na moją jazdę? Dzięki
- Jopeka
- Świeżak
hehe ogolnie sam rozmiar opon i jazda w terenie sie wyklucza. to że tył lest lekko ponacinany to praktycznie w terenie nie bedzie miało znaczenia - bedzie sie slizgało i bedzie niestabilnie tak samo jak przód.
jak chcesz sie bawic w terenie poszukaj kompletu kół enduro
jak chcesz sie bawic w terenie poszukaj kompletu kół enduro
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości