kurtka i spodnie
• Strona 1 z 1
kurtka i spodnie
na f3 kurtke za 3-4 stowki i podobnie spodnie co polecacie? tekstyl oczywiscie.
warto celowac w firme adrenaline, seca, ozone?
warto celowac w firme adrenaline, seca, ozone?
- apiro
- Świeżak
moim zdaniem rebelhorn np. duster II (tylko nie pierwsza wersja bo ma problemy ze szwami), albo adrenaline. O seca krążą złe opinie, ozone mam spodnie które używam dwa razy w roku jak pogoda nie pozwala na nic innego, bo komfort zerowy, czuć że to budżetowa marka.
-
SlowMotion - Świeżak
rebelhorn duster II do kupienia komplet za 700 zl (kurtka 300 i 400 spodnie). niezle. a jak z komfortem? w gorace dni da rade latac? czy pot splywa po jajach?
a bezpieczenstwo? szlif na f3 przy duzej predkosci da rade wyjsc w miare calo?
wiadomo ze nie oczekuje nie wiadomo czego za ta kase
A co myslisz o zestawie Adrenaline Hornet? Podoba mi się ze względu na wypinaną membranę
a bezpieczenstwo? szlif na f3 przy duzej predkosci da rade wyjsc w miare calo?
wiadomo ze nie oczekuje nie wiadomo czego za ta kase
A co myslisz o zestawie Adrenaline Hornet? Podoba mi się ze względu na wypinaną membranę
- apiro
- Świeżak
W dusterze jeździł znajomy i jakoś wytrzymywał nawet w gorące dni. Co do szlifa to zawsze zależy jak polecisz. Nie ma różnicy czy jest to F3 czy panigale. Tesktyl na pewno będzie dużo mniej bezpieczny niż skóra. Rebelhorn z tego co wiem nie ma w standardzie ochraniacza pleców a jedynie kieszeń, więc warto z góry doliczyć koszt dokupienia jakiegoś. Z adrenaline hornet się nie spotkałem ale na papierze wygląda dobrze a wypinana membrana na pewno będzie dużym plusem.
-
SlowMotion - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe