bandit nie ma iskry... POMOCY!!!!
• Strona 1 z 1
bandit nie ma iskry... POMOCY!!!!
witam...mam problem z banditem 400 nie ma iskry na świecy ...cewke wyzwalam masą z aku i daje iskre jak sprawdzic impulsator i czy to może byc to...druga sprawa rozpadła mi się kostka od magneto są tam trzy kable i nie wiem jak je podłączyć (czy to ma związek z iskrą na świecy)...pomocy 

-
slawekbrodziak - Świeżak
sprawdzisz go miernikiem do pradu, w serwisowce powinna byc wartosc, ktora po zmierzeniu powinna sie zgadzac. Sciagnij serwisowke bo tam jest wszystko napisane (nawet jak sprawdzic modol zaplonowy, niestety trzeba posiadac specjalny przyrzad)
Skoro kabelki sa tego samego koloru to chyba nie ma to znaczenia (ale tu moge sie mylic) i i nie ma to zwiazku z brakiem iskry.
Skoro kabelki sa tego samego koloru to chyba nie ma to znaczenia (ale tu moge sie mylic) i i nie ma to zwiazku z brakiem iskry.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
...nie wiem co z tymi kablami bo dla mnie wszystkie są szare ...jestem daltonem... hahahaha żartowałem wszystkie są żółte...ale dzięki
jak pić to wódke, jak palić to blanty, jak jeżdzić to 200 km/h
-
slawekbrodziak - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości