odczucia co do odwiecznego tematu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
&rew napisał(a):Legion mówisz o szacunku do maszyny, chodzi Ci o dbanie o nia i czyszczenie czy o respekcie do niej? Mysle że miałes to drugie na mysli![]()
dokladnie chodzi mi o respekt do maszyny i odrobine wyobraźni czym nieprzemyslany manewr moze sie skończyć... tak poza tematem: ale oczywiscie dbanie tez jest dla mnie bardzo wazne...
&rew napisał(a): heh najepsi są dziadkowie/babcie mocherowe i ich komętarze: " Panie oni to maja takie głośne motóry i jeżdżają szybko ino tylko gwizd słychoć i cały na czarno ubrany morór też czorny, panie diaboł nie człowiek.."
dokladnie!! zacytowales najczesciej slyszane okreslenia... jeden z naszych kiedys uderzyl w dziewczynke na rowerze.. jedyne co bylo slychac na miejscy zdarzenia: WILKI PIEKIELNE!! DIABŁY!! POZABIJAC ICH WSZYTKICH!! LICZNIK NA 300 SIE ZATRZYMAL!!.. prawda byla taka ze dziwczynka nie dosc ze miala 7 lat i nie powinna jezdzic na drodze publicznej rowerem to na dodatek ona wiechala mu zza stojącego na poboczu busa prosto pod kola.. a "diabel" mial 60 bo dopiero co ruszyl spod świate(poza tym jezdzil caly dzien z plecakiem bo wozil do nowego domu jakies gadzety i napewno nie byla mu w glowie pogazowka..) chyba juz na zawsze bedziemy postrzegani jako demony predkosci zyjacy srednio 3 miesiace od odebrania prawka.. zalosne... pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Pan Jacek 48 lat , pewnie w tym 30 lat na motocyklu i już pewnie dziadkiem został, ale wszystko oczywiście jest kwestią czasu, pani Ania chyba się nie doczeka.
Pomodliła by się, a nie życzyła komuś śmierci tak jak gazeta która takie brednie napisała.
Prędzej ktoś z rodziny lub znajomych poczęstuje ją nerką:
"W Unii Europejskiej każdego roku ginie pod kołami samochodów 25 tysięcy pieszych."
oraz
"Każdego roku na polskich drogach ginie ponad 5 tysięcy osób"
Powodzenia
Pomodliła by się, a nie życzyła komuś śmierci tak jak gazeta która takie brednie napisała.
Prędzej ktoś z rodziny lub znajomych poczęstuje ją nerką:
"W Unii Europejskiej każdego roku ginie pod kołami samochodów 25 tysięcy pieszych."
oraz
"Każdego roku na polskich drogach ginie ponad 5 tysięcy osób"
Powodzenia
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Tego typu filmy oglądam dla jaj http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=8
Ten koleś mnie rozwalił hahaha " moja propozycja ograniczenie do 40km/h natychmiast.."
hehe bo kto tego bedzie przestrzegał musieliby nawet roweżystów zatrzymywać

Ten koleś mnie rozwalił hahaha " moja propozycja ograniczenie do 40km/h natychmiast.."
hehe bo kto tego bedzie przestrzegał musieliby nawet roweżystów zatrzymywać

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawą a Stunt podstawą
- &rew
- VIP Ścigacz.pl
hmm smieszne to jest... oblukalem jeszcze pokrewne filmy na youtube.. ach szkoda gadac.. a poco ograniczenia jak i tak NIKT ich nie przestrzega czy to kierujacy puszka czy tez moto... temat zawsze bedzie wygladal tak jak dzis.. chyba nic nie zmieni opini publicznej na temat motocyklistow... i pozostaje tak jak wyzej wymieniane olac to i czekac na sezon.. pozdr
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
I teraz widzicie nasze organy moga pojsc do pasozytow co nie maja do nas szacunku? nie podpisujmy sie pod dawaniem organow. Jedynie dla rodziny.
-
KrzysiuRanger - VIP Ścigacz.pl
http://www.youtube.com/watch?v=ha4v4tEo ... ed&search=
Koleś przedstawił osiągi GSX-R 1000 jakby każdy moto tyle miało. I jeszcze nie mieli co pokazać to pokazali rozwalony skuter, ciekawe kto go tak pierd***ął.
Co do poprzedniego filmiku, to prokuratura ma przypuszczenia?!!! To nie wiedzą kto ma pierwszeństwo na drodze? Zabrzmiało to tak jakby "jak nie widzę czy coś jedzie to mam pierwszeństwo". A świadkowie twierdzą ??!! To ku***a mają radar w oczach?! Tv nie spytało się policji czy oszacowali prędkość?! I jeszcze ten termin "wyścigi" hehe, "starsi ludzie się boją" , o 2-giej w nocy jechał koleś motocyklem i to też był "wyścig". Naprawdę można sie pośmiać z tych bzdur. Nie było to kręcone 1-go kwietnia?
Koleś przedstawił osiągi GSX-R 1000 jakby każdy moto tyle miało. I jeszcze nie mieli co pokazać to pokazali rozwalony skuter, ciekawe kto go tak pierd***ął.
Co do poprzedniego filmiku, to prokuratura ma przypuszczenia?!!! To nie wiedzą kto ma pierwszeństwo na drodze? Zabrzmiało to tak jakby "jak nie widzę czy coś jedzie to mam pierwszeństwo". A świadkowie twierdzą ??!! To ku***a mają radar w oczach?! Tv nie spytało się policji czy oszacowali prędkość?! I jeszcze ten termin "wyścigi" hehe, "starsi ludzie się boją" , o 2-giej w nocy jechał koleś motocyklem i to też był "wyścig". Naprawdę można sie pośmiać z tych bzdur. Nie było to kręcone 1-go kwietnia?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2