[Aktualności] "Wyniki to sprawa drugorzędna" -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] "Wyniki to sprawa drugorzędna" -...
Dyskusja na temat: "Wyniki to sprawa drugorzędna" - Karol Kruszyński
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Wyniki to sprawa drugorzędna" - Karol Kruszyński
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Wyniki to sprawa drugorzędna" - Karol Kruszyński
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Czy w Mp czy ADAC żeby być zauważonym wypada dojeżdżać do mety.
Powodzenia. Mam nadzieje ze w końcu nie będzie ci betonowalo rąk. Jest już to nudne.
Pozdrawiam <br><hr>alchfred
Powodzenia. Mam nadzieje ze w końcu nie będzie ci betonowalo rąk. Jest już to nudne.
Pozdrawiam <br><hr>alchfred
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem na myśli, że jeżeli chce się jeździć w teamie, trzeba być w czubie w ADAC, ale nie trzeba wygrywać wyścigów. Ważne jest to jaki mamy charakter. Menager'owie team'ów zwracają uwagę na każdy szczegół. Czy dojeżdżamy do mety po bardzo mocnym upadku czy nie, czy jedziemy z krzywą kierownicą czy z pękniętą ręką. Bardzo ważna dla nich jest determinacja. Co do rąk, pracuje nad tym bardzo ciężko. Jest już poprawa. Możliwe, że znalazłem antidotum. Czy to się sprawdzi? Zobaczymy w trakcie sezonu. <br><hr>Karol KruszyńskiKomentatorzy napisał(a):Czy w Mp czy ADAC żeby być zauważonym wypada dojeżdżać do mety.
Pozdrawiam <br><hr>alchfred <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wiem skąd się bierze przekonanie że nie trzeba wygrywać aby być zauważonym ale nie moja sprawa, ja tylko siedzę i oglądam filmy na yt. Życzę powodzenia. Jeszcze jedno pytanie ile razy byłeś Mistrzem Polski że nie masz się już tutaj z kim ścigać?<br><hr>alchfred
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zachęcam do ponownej, wnikliwej lektury mojego artykułu.Komentatorzy napisał(a):Nie wiem skąd się bierze przekonanie że nie trzeba wygrywać aby być zauważonym ale nie moja sprawa, ja tylko siedzę i oglądam filmy na yt. Życzę powodzenia. Jeszcze jedno pytanie ile razy byłeś Mistrzem Polski że nie masz się już tutaj z kim ścigać?<br><hr>alchfred<br>
Szanuję swoich kolegów z Mistrzostw Polski i wiem, że niejeden z nich mógłby mnie wiele nauczyć, zarówno od strony teoretycznej, jak i praktycznej.
Pozdrawiam
<br><hr>Karol Kruszyński
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdybym miał to..., gdybym miał tamto..., gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była!
dalej "wyniki to sprawa drugorzędna" - jasne, tak pisze osoba, która wie że i tak nic tam nie zdziała a wystarczy tylko tam się pokazać i będzie git. Marzenia, pasja są bardzo ważne i trzeba je realizować przecież to mniej więcej 300 000 zł.
Wróć na Ziemie!
<br><hr>Gdybym
dalej "wyniki to sprawa drugorzędna" - jasne, tak pisze osoba, która wie że i tak nic tam nie zdziała a wystarczy tylko tam się pokazać i będzie git. Marzenia, pasja są bardzo ważne i trzeba je realizować przecież to mniej więcej 300 000 zł.
Wróć na Ziemie!
<br><hr>Gdybym
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość