Ducati Monster 620 ie 2002r.
• Strona 1 z 1
Ducati Monster 620 ie 2002r.
Witam .
Pacjent Ducati Monster 620 i.e 2002r. otóż sprawa wygląda tak niedawno ściągałem bak do malowania nie wykręcałem z niego nic był zalewany wodą i jak już wrócił z malowania podłączyłem go i nie ma teraz takiego charakterystycznego szumu po przekręceniu kluczyka i nie chce odpalać , Pompa mogą paść jak myślicie ?
Pozdro.
Pacjent Ducati Monster 620 i.e 2002r. otóż sprawa wygląda tak niedawno ściągałem bak do malowania nie wykręcałem z niego nic był zalewany wodą i jak już wrócił z malowania podłączyłem go i nie ma teraz takiego charakterystycznego szumu po przekręceniu kluczyka i nie chce odpalać , Pompa mogą paść jak myślicie ?
Pozdro.
Pozdrawiam.
- Adrian5322
- Świeżak
Jak pompka sobie nie hula, a zasilanie dostaje, to pewnie coś z nią jest nie teges. Swoją drogą, po co zalewałeś bak wodą?
.

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
senekkorzenna napisał(a):Glenroy napisał(a):Jak pompka sobie nie hula, a zasilanie dostaje, to pewnie coś z nią jest nie teges. Swoją drogą, po co zalewałeś bak wodą?.
Może coś było spawane albo na gorąco klepane.
W temacie mowa była tylko o malowaniu, więc też tylko do kwestii malowania się odnoszę

Tak teraz trochę czytam sobie o tej pompie, w dukatach jest ona w baku? Poważnie pytam, bo woda mogła ją zwyczajnie zabić. Możesz sprawdzić też czujnik przy stopce, w Dukatach, póki stopka nie będzie złożona, to i pompa nie ruszy, jak się spierdzieli czujnik, masz taki sam efekt.
IdÄ…c po kolei
-bezpieczniki
-czujnik stopki
-zasilanie na pompie
-przekaźnik
-pompa
tak po kolei bym sprawdzał.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości