Dopasowanie Bluzy/Koszulki do spodni / O'neal
• Strona 1 z 1
Dopasowanie Bluzy/Koszulki do spodni / O'neal
Witam,
Jako że w okolicach czerwca/lipca mam zamiar kupić swój pierwszy motocykl enduro to już teraz zaczynam rozglądać się za kompletnym strojem.
Zamówiłam spodnie O'neal element. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć dopasowanej do nich kolorystycznie koszulki. Znalazłąm jedynie taką. ( t. j. w załączniku ).Zastanawiałam się czy do nich pasuje pod względem kolorystycznym. Jeśli dorzuciłabym do tego np. biały kask z czarnymi elementami + czerwone gogle (SCOTT lub FOX).
Chciałabym poznać zdanie innych osób na ten temat i dlatego też tu jestem.
Z góry dzięki za poradę i odpowiedź.
Jako że w okolicach czerwca/lipca mam zamiar kupić swój pierwszy motocykl enduro to już teraz zaczynam rozglądać się za kompletnym strojem.
Zamówiłam spodnie O'neal element. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć dopasowanej do nich kolorystycznie koszulki. Znalazłąm jedynie taką. ( t. j. w załączniku ).Zastanawiałam się czy do nich pasuje pod względem kolorystycznym. Jeśli dorzuciłabym do tego np. biały kask z czarnymi elementami + czerwone gogle (SCOTT lub FOX).
Chciałabym poznać zdanie innych osób na ten temat i dlatego też tu jestem.

Z góry dzięki za poradę i odpowiedź.
- Załączniki
-
pizap.com14502712045621.jpg
- (115 KiB) Pobrane 19 razy
- MotoQueen
- Świeżak
A to nie wszystko jedno, jaki wzorek pochlapiesz błotem do tego stopnia, że będziesz wyglądać jak Rambo w kamuflażu?
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości