[Aktualności] Offroadowcy ratują porzuconego psa
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Offroadowcy ratują porzuconego psa
Dyskusja na temat: Offroadowcy ratujÄ… porzuconego psa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Offroadowcy ratujÄ… porzuconego psa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Offroadowcy ratujÄ… porzuconego psa
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Poza gnojem który porzucił psa jestem delikatnie mówiąc zły dlaczego psa od razy uśpiono ! Przecież to się wydarzyło teraz, a psy w schroniskach bywają czasami latami zanim się trafi ktoś chętny. Czy ktoś mi jest to w stanie k...a wytłumaczyć :-/<br><hr>Shiefo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z informacji bezpośrednio od chłopaków, którzy ją ocalili wynika, że suczka miała pękniętą czaszkę, szczękę i mnóstwo obrażeń wewnętrznych, świadczących o dodatkowym znęcaniu się nad nią jeszcze przed jej porzuceniem.<br><hr>RedakcjaKomentatorzy napisał(a):Poza gnojem który porzucił psa jestem delikatnie mówiąc zły dlaczego psa od razy uśpiono ! Przecież to się wydarzyło teraz, a psy w schroniskach bywają czasami latami zanim się trafi ktoś chętny. Czy ktoś mi jest to w stanie k...a wytłumaczyć :-/<br><hr>Shiefo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
biedny piesek ;< ludzie są żałosni nie rozumiem tego..po co ktoś bierze psa ? żeby się nad nim znęcać ? A później przywiązać do drzewa w lesie ? Ludzie to Świnie. Człowiek to Najgorsza i najbardziej Bestialska istota Na ziemi..Żeby się znęcać nad biednym psem..Ten pies miał takie samo prawo do życia jak Człowiek. Przyprowadźcie nam tego co zrobił krzywde temu psu. Zrobimy z nim to samo.<br><hr>Draven
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brawo dla tych ludzi a ten co to zrobił powineń poczuć to samo co ten biedny pies
<br><hr>krzysztof mazurek
<br><hr>krzysztof mazurek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości