skuter 2t po zalozeniu filta powietrza orginalnego nie opdal
• Strona 1 z 1
skuter 2t po zalozeniu filta powietrza orginalnego nie opdal
Witam
Mam problem z moim skuterem 2t keeway matrix
Gdyż mam wsadzony cylinder z tlokiem 70 ccm dysza 95 paliwa i 34 powietrza i na orginalnym filtrze powietrza skuter niechce odpalać . A gdy zaloze filtr stożkowy skuter odpala ale po dodaniu gazu od razu gaśnie . Dodam iż wcześnie byl założona tez 70ccm i skuter chodzil normalnie odpalal jezdzil a po wymianie cos stalo k się tak dziej . I mam pytanie co może być tego przyczyna. Dodam ze lewego powietrza nie dostaje kompresja jest ok wszystko jest przeczysczone swieca nowa
ProszÄ™ o pomoc i szybka odpowiedz .
zły dział. przenoszę
suhy-19
Mam problem z moim skuterem 2t keeway matrix
Gdyż mam wsadzony cylinder z tlokiem 70 ccm dysza 95 paliwa i 34 powietrza i na orginalnym filtrze powietrza skuter niechce odpalać . A gdy zaloze filtr stożkowy skuter odpala ale po dodaniu gazu od razu gaśnie . Dodam iż wcześnie byl założona tez 70ccm i skuter chodzil normalnie odpalal jezdzil a po wymianie cos stalo k się tak dziej . I mam pytanie co może być tego przyczyna. Dodam ze lewego powietrza nie dostaje kompresja jest ok wszystko jest przeczysczone swieca nowa
ProszÄ™ o pomoc i szybka odpowiedz .
zły dział. przenoszę
suhy-19
- cinek101
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości