R1 na gaźnikach vs CBR 954
• Strona 1 z 1
R1 na gaźnikach vs CBR 954
Witam. Mam ambitny plan w przyszłym roku się wybrać na Tor Poznań i potrzebuję maszyny, która lubi szybko jeździć. Moje doświadczenie dotychczasowe to 5 sezonów na FJ1200 oraz 2 sympatyczne wypady na tor (szkoła jazdy) na CBR 600RR i CBR 1000RR. Doskonale sobie zdaję sprawę że nie wykorzystam wszystkich możliwości sportowego litra ale FJ-tą też się na tor nie wybiorę. Budżet to powiedzmy 10tys. R1-nek jest sporo do wyboru ale z tego co kojarzę nie mają doskonałych skrzyń biegó. 954 droższe, na wtrysku i chyba bardziej przydatne do codziennego użytku. Biorę pod uwagę te dwa z powodów hmm estetycznych podobają mi się w tych rocznikach z wyglądu. Co wybrać z tych dwóch modeli? Dziękuję.
- zetesef
- Świeżak
bierz sportowa 600ke. tansza w utrzymaniu niz litr. mniej zjada opony, opony tansze bo wezsze. Na poczatku i tak nawet tej 600ki nie wykorzystasz. a jak juz bedziesz oblatany i faktycznie Ci bedzie brakowac mocy to sobie litra kupisz. Tylko powiem Ci, ze z 10k to R6 w dobrym stanie raczej nie kupisz. O R1 nawet nie wspominam. Wiem co mowie - w tym sezonie kupilem R6 wlasnie ze wzgledu na latanie po torze. Za przyzwoity egzemplarz trzeba dac minimum 15k. a i tak potem dolozysz niemalo. Z autopsji...
Suzuki SV650s k6 -> Yamaha R6 RJ11
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...
-
Samael666 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości