Zbicie Kawasaki Ninja ZX6R z 2001 na kategorie A2
• Strona 1 z 1
Zbicie Kawasaki Ninja ZX6R z 2001 na kategorie A2
Witam was
Ostatnio bardzo spodobał mi się ów motocykl tylko jest problem że nie zakwalifikuje mi się oryginalnie na A2....
Niedługo zdaje na 18 prawko i po prostu ją pożądam xD
Problem w tym że nie za bardzo orientuje się w zbijaniu mocy i jestem w tym kompletnie zielony xD Czy ktoś z was byłby w stanie mi napisać co musiałbym z nią zrobić i ile mniej więcej ile by mnie to kosztowało?
Dzięki za pomoc i proszę o wyrozumiałość xD

Ostatnio bardzo spodobał mi się ów motocykl tylko jest problem że nie zakwalifikuje mi się oryginalnie na A2....
Niedługo zdaje na 18 prawko i po prostu ją pożądam xD
Problem w tym że nie za bardzo orientuje się w zbijaniu mocy i jestem w tym kompletnie zielony xD Czy ktoś z was byłby w stanie mi napisać co musiałbym z nią zrobić i ile mniej więcej ile by mnie to kosztowało?
Dzięki za pomoc i proszę o wyrozumiałość xD

"Kupiłem a mówią że nie kupię miłości" ~ Verba 

- Kawasaki_ZX6R
- Świeżak
po 3 zx6r to nie jest najlepszy pomysł na pierwsze powazne moto, a wnioskuję że takowe ono ma być
-
Tristello - Świeżak
Tristello choćby dało nią się zblokować Co jest nierealne to d... by nie urwało bo i tak by miała blokadę więc mógłby jeżdzić jak każdym innym na A2
Co innego niezablokowana to d... urywa ale o tym nie ma co nar azie marzyć
Tak czy inaczej ZX6 nie nadaje się więc nie ma co gadać musisz wziąśc inną opcje pod uwagę
Co innego niezablokowana to d... urywa ale o tym nie ma co nar azie marzyć

Tak czy inaczej ZX6 nie nadaje się więc nie ma co gadać musisz wziąśc inną opcje pod uwagę

Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
Z tych osób co znam, którzy poruszają się Sportami "na A2" każdy ma oblikowaną, więc tak jakoś napisałem poprzez skojarzenie do ogółu 

-
Tristello - Świeżak
Zbić ja siÄ™ da dlatego jest ten temat 😂 JeździÅ‚em juz motorami 125 i 250cc wiec doÅ›wiadczenie posiadam xd chodzi mi tylko o koszt jakby cos xd
"Kupiłem a mówią że nie kupię miłości" ~ Verba 

- Kawasaki_ZX6R
- Świeżak
No owszem da się ograniczyć moc, ale co z tego, skoro i tak jazda tym motocyklem posiadając prawo jazdy kategorii A2 jest nielegalna? Koszt samego zdławienia pewnie za wysoki nie jest. Ale koszty, które będziesz musiał pokryć, jak będziesz brał udział w jakimś wypadku będą już duże, bo ubezpieczyciel stwierdzi, że jechałeś nie mając odpowiednich uprawnień.
Kup na poczÄ…tek coÅ› co siÄ™ nadaje na A2.
Przeskok z 250ccm na sportową sześćsetkę to dalej trochę chybiony pomysł.
Kup na poczÄ…tek coÅ› co siÄ™ nadaje na A2.
Przeskok z 250ccm na sportową sześćsetkę to dalej trochę chybiony pomysł.
Suzuki GS 500 E
-
DedeRR - Świeżak
Kawasaki_ZX6R napisaÅ‚(a):Zbić ja siÄ™ da dlatego jest ten temat 😂 JeździÅ‚em juz motorami 125 i 250cc wiec doÅ›wiadczenie posiadam xd chodzi mi tylko o koszt jakby cos xd
Zbic to sobie mozna pracie w szalecie miejskim a motocykle to sie dlawi.
Kawasaki_ZX6R napisał(a):... i po prostu ją pożądam xD
Ja pozadam Klaudie Schiffer, Naomi Campel, Cindy Crowford i kilka innych, nie znaczy, ze prawnie bede je mial, bo moze sie to skonczyc pudlem.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości