[Rynek motocyklowy - raporty] Rekordowy rok Ducati
• Strona 1 z 1
[Rynek motocyklowy - raporty] Rekordowy rok Ducati
Dyskusja na temat: Rekordowy rok Ducati
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rekordowy rok Ducati
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rekordowy rok Ducati
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Mieszkam w Wawie i ani razu nie widziałem na ulicach Scramblera. Często czytam o tych sukcesach modelu ale raczej nie w naszym kraju. Zresztą, ta cena jest zaporowa dla polaka, a i sprzęt mało praktyczny.
Większy sukces wróżę nowej XSR700. Motocykl sporo tańszy, a marka bardziej z tradycjami retro/heritage. W przypadku Ducati jest to improwizacja, bez jakiejkolwiek historii. Scrambler jest sztuczny, jak moja choinka na tegoroczne święta.
<br><hr>Paweł
Większy sukces wróżę nowej XSR700. Motocykl sporo tańszy, a marka bardziej z tradycjami retro/heritage. W przypadku Ducati jest to improwizacja, bez jakiejkolwiek historii. Scrambler jest sztuczny, jak moja choinka na tegoroczne święta.
<br><hr>Paweł
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
U mnie w Łodzi widziałem dwa ..<br><hr>jvcKomentatorzy napisał(a):Mieszkam w Wawie i ani razu nie widziałem na ulicach Scramblera. Często czytam o tych sukcesach modelu ale raczej nie w naszym kraju. Zresztą, ta cena jest zaporowa dla polaka, a i sprzęt mało praktyczny.
<br><hr>Paweł<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl