Co wybrać Suzuki GN 125 czy Cavige Roadster???
• Strona 1 z 1
Co wybrać Suzuki GN 125 czy Cavige Roadster???
mam pytanie. Chce robic prawko na A1 i nie wiem co wybrać Suzuki Gn125 czy Cavige Roadster. Moge prosić o jakieś informacje o cavidze??? czy jest awaryjna, jak z osiągami i z dostępem do części. Jak jest z Gn ??? Cena nie może przekroczyć 3000zł i nie starszy niż 1996r. Mam nadziej że nie jestem w dziale skutery
- mateuszksp
- Świeżak
Jesli chodzi o 'gienka' to zalezy ile wazysz - ja mialem okazje tym pojezdzic (176cm/80kg) i powiem tyle - rower z silnikiem od kosiarki
Jesto to 4T i 125 cm wiec trudno mowic o jakiejkolwiek dynamice jazdy...
Natomiast, zeby nie bylo tylko slow krytyki to musze powiedziec, ze manewruje sie tym calkiem przyjemnie, lekkie poreczne 2oo
IMHO: stara poczciwa mz etz 150cm przy tym to rakieta - zapewne ta roznica wynika z zupelnie innej charakterystyki silnika 2T

Natomiast, zeby nie bylo tylko slow krytyki to musze powiedziec, ze manewruje sie tym calkiem przyjemnie, lekkie poreczne 2oo

IMHO: stara poczciwa mz etz 150cm przy tym to rakieta - zapewne ta roznica wynika z zupelnie innej charakterystyki silnika 2T

Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości